11 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2334
Horoscopul pentru 12 martie 2022
Foto: go64.ru
11 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2334

Horoscopul pentru 12 martie 2022

BERBEC

In anumite privinte, ziua de azi ar putea parea o zi de socoteala pentru tine. S-ar putea sa te uiti in oglinda si sa vezi lucruri de care cu adevarat nu esti foarte multumit. Poate ca ai un sentiment de rusine bazat pe evenimentele trecute care inca ramin in minte. Nu lasa aceasta umbra de nesiguranta sa continue sa locuiasca in viata ta. Rezolva aceste sentimente si identifica radacina problemei.

TAUR

Lasa ziua de azi sa serveasca drept reamintire a importantei iubirii. Nu te gandi la ea doar ca la o marfa pentru care lupti sa o cuceresti cu trucuri intelegatoare si tactici strategice de intalnire. Realizeaza ca dragostea este evidenta in modul in care vezi lumea. Este o samanta in tine. Cu cat vezi mai multa dragoste in oamenii din jurul tau, chiar si in inima unui strain, cu atat vei fi mai binecuvantat cu lumina ei stralucitoare.

GEMENI

Este posibil sa simti un puternic sentiment de vinovatie acum din cauza a ceva ce ai facut in efortul de a iti hrani egoul. Fii constient de modul in care actiunile tale i-au afectat pe altii si cere scuze. Vinovatia este practic o emotie inutila de care ar trebui sa scapi cat mai repede posibil. Nu lasa acest sentiment sa te impiedice sa-ti deschizi inima pentru a o readuce la inocenta initiala.

RAC

Intelepciunea pura este o calitate importanta la care poti aspira in aceasta zi. Sa stii ca intelepciunea pe care o cauti ar trebui sa provina dintr-un punct de cunoastere calm si forta, spre deosebire de o manifestare frenetica, zgomotoasa si inclinata pentru atentie. Vei fi recunoscut in consecinta. Fii constient de faptul ca, cu cat raspandesti mai multe cunostinte altora, cu atat sunt sanse mai mari ca toata lumea sa profite si sa le impartaseasca in continuare.

LEU

De ce sa continui o lupta pe care stii ca nu o poti castiga? De ce sa continui sa incerci sa te pacalesti pe tine si pe altii, sa creada ca ai toate raspunsurile atunci cand esti constient doar de varful aisbergului? Masa de cunostinte se afla bine sub suprafata. In acest moment, altii vor fi mult mai dispusi sa-ti potoleasca setea de adevar. Cheia pentru tine este sa asculti.

FECIOARĂ

Mania este susceptibila sa se agite in tine astazi, asa ca ai grija de orice actiuni care s-ar putea manifesta ca urmare a acestui sentiment puternic. Fa tot ce poti pentru a gasi sursa profunda a acestei furii. Daca este o nedreptate evidenta, vezi situatia ca pe o oportunitate de schimbare si lucreaza pentru a reforma politica care a condus la aceasta incalcare a echitatii si egalitatii.

BALANȚĂ

Arata oarecare recunostinta fata de oamenii din jurul tau astazi. Sediul personalitatii tale este foarte puternic in acest moment si esti increzator. Amesteca acest sentiment cu sensibilitatea orientata spre servicii a zilei care ne cere sa facem lucruri pentru altii. Tine minte ca un gest la fel de simplu precum un zambet si un cuvant de apreciere poate fi vindecator pentru o alta persoana – si pentru tine.

SCORPION

Gandeste-te la ziua de azi ca la o perioada de refacere pentru tine in care poti ajunge la un nivel mai mare de usurinta si confort. Ai incredere in tine si in oamenii din jurul tau. Deschide-ti ochii la realitatea situatiei in cauza. Daca in prezent treci prin unele schimbari majore in viata, ai incredere ca orice s-ar intampla va functiona in beneficiul tau.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa te trezesti ca gravitezi catre lucruri solide si intemeiate, in speranta ca acestea iti vor oferi stabilitatea care iti lipseste. Un cuvant cheie pentru tine astazi este rabdare. Invata cum sa astepti fara sa devii agitat sau morocanos. Ceea ce vei descoperi dupa un timp este ca stabilitatea pe care o cauti sta de fapt chiar in interiorul tau si a fost tot timpul.

CAPRICORN 

Incearca sa ajungi astazi intr-un loc de seninatate in care te eliberezi de dorinta si gelozie. Este important sa iti faci timp pentru a recunoaste cresterea incredibila care poate izvora din aceasta pozitie de calm si satisfactie pura. Elibereaza-te de excesul de bagaj de care te agati ca de un fel de sprijin sau mijloc de confort. Cu cat porti mai putin, cu atat iti eliberezi mai mult bratele pentru a crea.

VĂRSĂTOR 

Cuvantul cheie pentru tine astazi este granita, asa ca gandeste-te un minut la ce inseamna asta pentru tine. Este timpul sa ai o discutie serioasa cu tine insuti. Stabileste niste limite si fii sinceri in ceea ce priveste trasarea unei linii. Sanatatea ta, starea ta de spirit si relatiile cu ceilalti depind de faptul ca ai initiativa de a sti cand sa spui nu in anumite situatii.

PEȘTI

Asigura-te ca traiesti in mod constient in acest moment. S-ar putea sa treci printr-o perioada de negare si pur si simplu sa refuzi sa vezi adevarul situatiei. Deschide-ti ochii catre lumea din jurul tau, astfel incat sa poti invita cu bucurie si compasiune. Nu te multumi cu interactiuni superficiale care nu te multumesc cu adevarat pe plan emotional si intelectual.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
432 locuitori

Trifeştii Noi este un sat din cadrul comunei Moscovei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 432 de oameni. Satul Trifeştii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.