10 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1639
Horoscopul pentru 11 martie 2022
Foto: mir24.tv
10 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1639

Horoscopul pentru 11 martie 2022

BERBEC

Un mare simt al datoriei fata de semenii tai este probabil sa-ti conduca actiunile. Gandeste-te la tine ca un model important pentru tineri. S-ar putea sa se uite la tine fara ca tu sa stii. Asigura-te ca stai drept si mandru, indiferent daca iti consideri sau nu slujba usoara. Este posibil ca exemplul pe care il dai sa aiba un efect de domino care va ajunge sa atinga multi oameni.

TAUR

Exista o intensitate negativa a zilei care se va inrautati doar daca continui aceasta incapatanare cu privire la fiecare problema care iti iese in cale. O mare parte din activitatea de astazi se va concentra asupra modalitatilor in care oamenii pot iesi din rutina si pot vedea lucrurile dintr-o perspectiva complet diferita. Daca insisti sa ramai fix in felul tau, vei intalni doar rezistenta.

GEMENI

Indiferent daca participi de bunavoie sau nu, cu siguranta vei juca un rol cheie in actiunea zilei de azi. Uneori te vei simti ca si jucatorul esential ale carui actiuni decid soarta jocului. Acum trebuie sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa gasesti raspunsul din inima ta. Nu te uita la altii pentru sprijin, pentru ca vor avea propriile lor agende si idei despre ce ar trebui sa faci. Doar tu stii ce este mai bine.

RAC

Timpul pentru planificare si calcul a luat sfarsit. A sosit momentul pentru a lua masuri agresive. Daca nu ai armura pregatita, pacat. Vei fi impins pe campul de lupta cu restul trupelor chiar daca esti in lenjerie intima. Cu cat incerci mai mult sa amani inevitabilul, cu atat va fi mai dificil. Musca glontul si incarca cu viteza maxima.

LEU

O forta mare se aduna acum pentru a face o declaratie indrazneata si un angajament important. Acest tip de miscare reuneste generatii si uneste oamenii intr-o revolutie. Lasa problemele marunte si gandeste global. Educa-te despre ceea ce se intampla in lume si ia o pozitie mai agresiva pentru a lupta pentru ceea ce crezi. Un grup mic de indivizi inteligenti poate avea un impact extraordinar.

FECIOARĂ

Exista o neliniste arzatoare in interiorul tau, care se activeaza pentru ca nu simti ca iti implinesti destinul. Ai putea avea o perceptie brusca ca ai un scop mult mai mare in aceasta viata decat ceea ce faci acum. Exploreaza aceasta idee si vezi cum te poti indrepta catre aceasta dorinta care vine din adancul sufletului. Acesta este momentul perfect pentru a pune in aplicare planuri mari, pe termen lung.

BALANȚĂ

Exista un val puternic de energie care vine in calea ta, asa ca ai grija cum te descurci. Esti foarte predispus la rani si accidente de natura exploziva. Incearca sa nu faci nicio miscare pripita in timp ce conduci si ai grija sa utilizezi cu grija lucruri precum pompele de benzina sau rezervoarele de propan. Folosita in mod corespunzator, energia planetara de astazi te poate ajuta sa abordezi aproape orice obstacol din cale. Modul in care gestionezi energia depinde de tine.

SCORPION

Este posibil ca energia ta sa functioneze in explozii extreme. Intr-un minut s-ar putea sa fii letargic si in urmatorul esti gata sa alergi la un maraton. Angajeaza-te in activitati care iti hranesc starile de spirit fluctuante. Nu este nevoie sa-ti dai seama de ce te simti asa. Cheia este sa identifici aceste sentimente si sa actionezi in consecinta. Planifica cum vrei sa-ti folosesti energia cand vine. Actiunea gresit directionata se poate dovedi daunatoare.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa vrei sa-ti imbraci armura imediat ce te trezesti. O batalie totala se poate dezlantui si ar putea parea ca toata lumea te va alege ca tinta principala. Fii atent la escaladarea unei probleme si mai mult, devenind defensiv fara a intelege mai intai intreaga chestiune. S-ar putea ca totul sa ajunga la o cearta pur si simplu din cauza unei usoare neintelegeri.

CAPRICORN 

Dezbaterile despre filozofie, religie si educatie se vor transforma probabil intr-un razboi total. Simte-te liber sa iti spui parerea pentru ca este o perioada in care este esential sa sustii ceea ce crezi. Daca are loc un protest, alatura-te. Daca exista un articol in ziar cu care nu esti de acord, scrie-i o scrisoare redactorului.

VĂRSĂTOR 

Exista o cantitate imensa de energie fizica care se aduna in tine. Ai grija sa nu lasi aceasta forta incredibila sa iasa sub forma unui argument aprins impotriva cuiva de care iti pasa cu adevarat. Poate ca deodata simti ca totul se prabuseste si ai nevoie cu disperare de un mijloc de evadare. Du-te pentru o cursa lunga buna. Gaseste o modalitate de a elibera aceasta tensiune.

PEȘTI

Navighezi si vezi brusc o rampa mare in fata ta. Alegerea ta: evita rampa, ramai pe pamant unde stii ca esti in siguranta si multumeste-te cu o viziune limitata asupra lumii sau loveste acea rampa cu capul si avanta-te spre necunoscut. Cine stie unde ai putea ateriza? Te asteapta o aventura incredibila cand faci acel salt in necunoscut.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
125 locuitori

Valea Verde este un sat din cadrul comunei Copanca, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 125 de oameni. Satul Valea Verde a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.