09 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1830
Horoscopul pentru 10 martie 2022
Foto: vgr.by
09 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1830

Horoscopul pentru 10 martie 2022

BERBEC

O dorinta puternica de a aduce mai mult din taramul fanteziei in propria ta realitate stimuleaza actiunile tale astazi. Ai putea descoperi ca exista o dorinta intensa de a aduce un sentiment de obscur in taramul normal, de zi cu zi. Vrei sa le arati oamenilor ca viata este intr-adevar doar un mare act de comedie. Incurajeaza-i pe altii sa nu ia viata atat de in serios. Fii creativ in abordarea ta de a ajuta oamenii sa se usureze.

TAUR

Aceasta este o zi intensa pentru tine in care poate aparea ceva ce va perturba armonia din diferite taramuri ale vietii tale si te va stimula la actiune. Altii pot fi ridicol de incapatanati astazi, provocand tensiune si frustrare oriunde te intorci. Distractia este cheia pentru a echilibra ecuatia. O stare de spirit joviala si o atitudine jucausa te vor ajuta sa remediezi orice situatie care iti va iesi in cale.

GEMENI

S-ar putea sa iti fie greu sa iei masuri in orice chestiune practica astazi. Daca descoperi ca acesta este cazul, nu te obosi sa faci acest lucru. Astazi esti mai preocupat de partea fantezica a vietii. Visatul cu ochii deschisi poate fi o evadare minunata pentru tine astazi. Fa ceva care sa te scoata din starea de spirit actuala.

RAC

Ia masuri pentru a fi sigur ca ai planuri bine puse la punct astazi. Ramai linistit si cauta placerea luand lucrurile in mod constant, pas cu pas. Ai grija la o mentalitate puternica, voita, fantezica, care va provoca cumva conflicte cu planurile tale, daca nu faci in mod constient un efort pentru a mentine visarea cu ochii deschisi la minimum. Liniile realitatii pot fi estompate asa ca sigura-te ca gasesti liniile de distinctie inainte de a continua.

LEU

Actiunea este cuvantul cheie pentru tine astazi, asa ca imbraca-te comod si distreaza-te. Infuza un pic de joaca in relatiile cu ceilalti. Gaseste modalitati de a scapa de realitate pentru putin timp. Ia scenariul original si adauga putin bizar. Opiniile vor fi deosebit de puternice astazi si pot aparea conflicte, dar realizezi ca jocul va ajuta orice situatie.

FECIOARĂ

Traieste-ti fanteziile creative astazi, dar ai grija la politia realitatii. Este posibil sa ai unele conflicte cu o persoana incapatanata sau poti fi pus intr-o situatie care nu este foarte bine planificata. Gandeste-te bine inainte de a actiona, altfel s-ar putea sa te pierzi intr-o lume a viselor cu ochii deschisi, fara nicio cale de evadare. Concentreaza-te pe aspectele pozitive ale situatiei si vei reusi.

BALANȚĂ

Astazi este una dintre acele zile in care s-ar putea sa te pierzi pentru ca nu ai spus adevarul cu o ocazie anterioara. Cuvintele care pareau atat de inofensive candva, ar putea reveni sa te bantuie acum. Ziua de astazi este orientata spre actiune. Conflictul ar putea aparea deoarece ceea ce se credea ca era adevarat atunci se dovedeste acum a fi fals.

SCORPION

Ziua de astazi este foarte plina de energie in care ai rezistenta fizica pentru a realiza destul de multe. Ai grija, totusi, sa ai toate informatiile necesare inainte de a te aventura in activitatile zilnice. S-ar putea sa existe o forta ascunsa care lucreaza, poate in propria ta minte, pentru a estompa liniile realitatii cu privire la o anumita problema. Verifica-ti sursele si continua cu prudenta.

SĂGETĂTOR

Planifica-ti cu atentie miscarile astazi, si ai rabdare cu oamenii din jurul tau. Daca lucrezi cu altii, asigura-te ca acestia sunt pe aceeasi pagina cu obiectivele si scopurile tale si ca nu functioneaza cumva impotriva scopurilor tale. S-ar putea ca cineva sa actioneze sau sa reactioneze in baza unei informatii gresite care creeaza conflict cu gandurile si sentimentele tale. Fa o verificare a realitatii inainte de a iesi pe usa.

CAPRICORN 

Actiunile tale pot fi atinse de o stare de spirit foarte fantezica astazi. Tendinta ta va fi sa evadezi in cosmos, dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa cobori. Trateaza-ti problemele acum, inainte ca gandirea ta sa devina si mai tulbure decat inainte. Actioneaza cu o minte clara si sobra.

VĂRSĂTOR 

Esti chemat sa actionezi in multe domenii astazi si este posibil ca oamenii sa te traga de tine pentru a fi cu ei si a participa in lumea lor plina de distractie si entuziasm. S-ar putea, de asemenea, sa existe multe proiecte care sa-ti atraga atentia astazi si sa nu te poti hotara in care sa-ti pui energia. Frictiunile pot aparea pe masura ce te trezesti de o situatie pentru a participa la alta.

PEȘTI

Ia masuri pentru a crea o lume de vis fantezica astazi pentru ca intr-adevar, multe dintre activitatile zilei vor fi atinse cu un aer de alta lume. Chiar daca, in general, iti place sa tii picioarele pe pamant, realizezi ca din cand in cand este esential sa renunti si sa experimentezi alte taramuri ale gandirii pentru a obtine o noua perspectiva.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
2253 locuitori

Văratic este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Văratic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 27 km de orașul Rîșcani și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Văratic a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.