09 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1417
Horoscopul pentru 9 martie 2022
09 martie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1417

Horoscopul pentru 9 martie 2022

BERBEC

Astazi sunt sanse ca mintea ta sa fie in alta parte. Asta ar putea cauza o serie de probleme dar tu te gandesti la seara in care poti fi singur cu partenerul tau romantic sau macar sa te relaxezi in romane pline de viata sau filme bune. La pranz, cumpara niste haine pe care le simti deosebit de frumoase si apoi bucura-te de seara ta!

TAUR

Esti pasionat din fire, dar puterea dorintelor tale s-ar putea sa te surprinda chiar si astazi. Te simti deosebit de romantic si chiar mai sexy decat de obicei. Vei dori sa petreci timp singur cu iubitul tau. Nu fi surprins daca atragi priviri admirative din partea altora, chiar si a strainilor. Comunicarea la toate nivelurile ar trebui sa fie clara si directa. Bucura-te de o seara grozava!

GEMENI

Comunicarile cu membrii familiei si cu altii trebuie sa fie clare, sincere si iubitoare. Desi pasiunile tale fizice s-ar putea sa iasa la suprafata astazi, ele sunt inca foarte prezente. Probabil ca te simti deosebit de romantic si s-ar putea sa vrei sa citesti romane pline de viata sau sa mergi la un film. Aceasta este noaptea perfecta pentru a fi singur cu acea persoana speciala. Asigura-te ca arati cel mai bine.

RAC

Un apel telefonic de la persoana iubita ar putea scoate in evidenta latura ta pasionala si romantica astazi. Probabil ca vei avea multe de facut si, prin urmare, nu te vei putea intalni cu el sau ea pana tarziu. Toate semnele indica faptul ca intalnirea va merita asteptarea. Ar trebui sa fii in mod special de acord cu partenerul tau chiar acum. S-ar putea sa stii instinctiv de ce are nevoie de la tine.

LEU

Ca cineva care tinde sa opereze prin intelectul sau, s-ar putea sa fii surprins de valul de pasiune romantica care iti iese in cale in acest moment. Cel putin astazi, valorile tale s-ar putea schimba de la intelectual la fizic. Probabil ca vei dori sa planifici o seara romantica cu cineva special. S-ar putea chiar sa vrei sa iesi si sa cheltuiesti niste bani pe haine. Bucura-te de ziua ta.

FECIOARĂ

Aminteste-ti ca, desi exista tensiune si haos peste tot, nu trebuie sa te afecteze. Baza majoritatii disputelor se rezuma la lupta dintre vechi si nou. Incearca sa nu lasi luptele altora sa devina ale tale. Invata de la ei ramanand suficient de aproape pentru a observa si intelege, dar suficient de departe incat sa iti pastrezi mainile curate.

BALANȚĂ

Chiar daca nu esti implicat romantic, probabil ca azi te vei simti deosebit de pasionat si nerabdator sa programezi o seara intima cu cineva care ti-a atras atentia. S-ar putea sa nu iesi in galop in apusul soarelui imediat, dar poti visa la tinuturi indepartate. Poate doresti chiar sa planifici o calatorie. Ai rabdare si nu coplesi aceasta persoana cu prea multa pasiune prea devreme. Asteapta si vezi cum merg lucrurile

SCORPION

In timp ce esti relaxat din fire si te bucuri de pasiunea fizica, acest lucru ar putea parea si mai pronuntat astazi. Romanele si filmele care iti pareau irascibile in trecut ar putea fi deosebit de atragatoare. Poate doresti sa planifici o seara romantica cu un iubit. Daca nu ai unul, nu fi surprins daca un vechi prieten se arata brusc foarte sexy! Aceasta este o zi grozava pentru a cumpara haine. Este mai probabil sa alegi cele mai potrivite articole.

SĂGETĂTOR

Astazi sunt sanse ca mintea ta sa fie in alta parte. Asta ar putea cauza o serie de probleme dar tu te gandesti la seara in care poti fi singur cu partenerul tau romantic sau macar sa te relaxezi in romane pline de viata sau filme bune. La pranz, cumpara niste haine pe care le simti deosebit de frumoase si apoi bucura-te de seara ta!

CAPRICORN 

Un sentiment reinnoit de vigoare fizica te-ar putea face sa te cufundi cu hotarare in orice proiecte pe care trebuie sa le faci astazi. Cu toate acestea, mintea ta nu se va concentra cu adevarat asupra lor, deoarece s-ar putea sa te simti deosebit de pasionat acum. Interesele tale intelectuale si filozofice ar putea fi cele mai importante in mintea ta. Vigoarea fizica s-ar putea dovedi foarte placuta in seara asta. Bucura-te de ziua ta.

VĂRSĂTOR 

Esti intr-o dispozitie romantica astazi. Este mai probabil sa observi straini atragatori pe langa care treci pe strada si sa atragi priviri admirative din partea lor! Asta iti va mari cu siguranta dorinta de a petrece seara alaturi de acea persoana speciala din viata ta. Aranjeaza-te pentru a te asigura ca arati cel mai bine!

PEȘTI

O seara acasa cu iubita ta ar putea parea foarte atragatoare astazi. Dragostea este foarte multă in mintea ta si s-ar putea sa te surprinzi cu cat de romantic te simti. Ai putea decide sa citesti chiar un roman romantic dar ai si putea invata sa comunici mai bine cu partenerul tau astazi, atat verbal, cat si fizic. Asigura-te ca arati cel mai bine.

 

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1148 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tîrzieni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 63 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1148 de oameni. Satul Mălăieşti a fost menționat documentar în anul 1497.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.