03 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1439
Horoscopul pentru 4 martie 2022
Foto: kirovpravda.ru
03 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1439

Horoscopul pentru 4 martie 2022

BERBEC

S-ar putea sa fi planificat o seara interesanta cu prietenii sau cu interesul tau amoros actual, dar trebuie sa o amani din cauza unor forte care nu pot fi controlate. Acest lucru s-ar putea dovedi atat dezamagitor, cat si frustrant, dar nu vei putea face mare lucru in privinta asta. Doar reprogrameaza si planifica altceva pentru seara asta. A-ti distra atentia ar putea fi cea mai buna cale de a merge.

TAUR

Evenimentele suparatoare din cartier ti-ar putea ingrijora membrii familiei. Ar putea fi ceva major, cum ar fi echipele de constructii care sfasie strazile, sau ceva la fel de minor ca o criza de vreme rea. Indiferent de ce este, iti va ingreuna viata pentru o vreme, dar va trebui sa suporti asta. Intre timp, incearca sa inveselesti pe toata lumea organizand o petrecere improvizata. Acest lucru functioneaza intotdeauna!

GEMENI

Astazi s-ar putea sa auzi un zvon destul de suparator despre una sau mai multe persoane pe care le cunosti sau poate despre situatia ta de la lucru. Nu fi surprins daca mai multe persoane iti vor confirma acest lucru. Cu toate acestea, este posibil ca aceste informatii sa nu fie de incredere. S-ar putea baza pe insinuari sau chiar pe minciuni. Incearca sa gasesti faptele inainte de a innebuni.

RAC

Proiectele personale sau profesionale la care ai lucrat s-ar putea sa se miste un pic mai lent decat te simti confortabil astazi. S-ar putea sa te intrebi daca acest lucru se datoreaza faptului ca nu faci ceva corect. Probabil ca nu este cazul. Fara indoiala, este doar o intarziere normala a energiei, care ar trebui sa se ridice din nou maine. Fa ce trebuie si nu te innebuni din cauza asta. Lasa-te dus de val.

LEU

Astazi s-ar putea sa te simti inabusit de situatia ta actuala. Poate te gandesti sa iti schimbi locul de munca sau profesiile, sau poate chiar gandesti sa te muti intr-un loc mai exotic. Toate acestea ar putea fi idei bune, dar astazi nu este ziua in care sa iei decizii definitive sau chiar sa iei in considerare optiunile tale. Nu esti intr-un cadru de spirit obiectiv. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te din nou la asta. S-ar putea sa te razgandesti.

FECIOARĂ

Incercarile de a stapani un nou program de calculator sau alta forma de echipament de inalta tehnologie ar putea parea ca nu duce nicaieri. S-ar putea sa te indoiesti de capacitatea ta si astfel sa te simti foarte frustrat. Totusi, mentine-te asa. Nu esti dincolo de orice ajutor si nu este nevoie de nimic mai mult decat de putina concentrare si persistenta. Ai putea, de asemenea, sa ceri ajutorul cuiva care stie mai multe despre asta.

BALANȚĂ

Nivelul rapid de crestere pe care probabil l-ai experimentat s-ar putea dovedi brusc prea mult pentru tine astazi. S-ar putea sa fie nevoie sa ramai putin pentru a intelege ce se intampla in viata ta. Prieteni noi, cunostinte si oportunitati noi au aparut din abundenta, dar s-ar putea sa te simti putin deprimat, intrebandu-te daca poti face fata tuturor. Nu lupta impotriva acestor sentimente ci lucreaza prin ele. Iti va fi mai bine.

SCORPION

Nivelul rapid de crestere pe care probabil l-ai experimentat s-ar putea dovedi brusc prea mult pentru tine astazi. S-ar putea sa fie nevoie sa ramai putin pentru a intelege ce se intampla in viata ta. Prieteni noi, cunostinte si oportunitati noi au aparut din abundenta, dar s-ar putea sa te simti putin deprimat, intrebandu-te daca poti face fata tuturor. Nu lupta impotriva acestor sentimente ci lucreaza prin ele. Iti va fi mai bine.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa experimentezi o usoara noapte intunecata a sufletului. Ai putea sa arunci o privire lunga asupra vietii tale si, desi te descurci bine, sa simti ca nu esti inca acolo unde vrei sa fii. Din punct de vedere spiritual, s-ar putea sa te indoi de opiniile traditionale pe care le vei pune la indoiala si sa te intrebi in continuare despre noile concepte pe care le-ai adoptat. Incearca sa iti distragi atentia citind sau poate vizionand un film. Acest sentiment va trece maine.

CAPRICORN

Un grup cu care esti afiliat ar putea fi entuziasmat de un curs de actiune pe care s-ar putea sa nu-l simti intelept acum. S-ar putea sa-i informezi despre rezervarile tale, dar probabil ca sînt prea activi pentru a asculta. Ai putea incepe sa ai indoieli cu privire la obiectivele tale care ar putea avea nevoie de mult timp pentru a se manifesta. Uneori lucrurile dureaza mai mult decat ti-ai dori, dar succesul este inca in vant.

VĂRSĂTOR

Planurile de intalnire cu prietenii sau cu un partener romantic ar putea fi amanate din cauza responsabilitatilor profesionale care necesita atentie. Acest lucru s-ar putea dovedi suparator, mai ales ca trebuie sa-i dezamagesti pe altii, dar aceste lucruri se intampla. Acest lucru nu va avea un efect de durata asupra niciunei dintre relatiile tale. Lucreaza din greu, termina ce ai de facut si programeaza putin timp pentru distractie pentru mai tarziu.

PEȘTI

Sanatatea ta a stralucit in ultimele saptamani, dar astazi este posibil sa te simti putin sub vreme. Acest lucru se datoreaza, probabil stresului. Ai muncit din greu si te-ai concentrat pe altceva, asa ca corpul tau se razvrateste acum. Ai nevoie de putina odihna. Ia-ti timp liber si relaxeaza-te putin si nu te simti vinovat pentru asta. Chiar si presedintele are nevoie de timp singur din cand in cand.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1476 locuitori

Sărata Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Sărata Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Sărata Nouă a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.