21 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2907
Horoscopul pentru 22 februarie 2022
21 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2907

Horoscopul pentru 22 februarie 2022

BERBEC

Eforturile tale pe frontul intern au dat cu siguranta roade si casa ta arata minunat. Toti cei care te viziteaza spun asta. Unii vizitatori neasteptati pot trece pentru o salutare rapida si ajung sa ramana la cina. Esti o gazda naturala, amabil, ca sa nu mai vorbim de un bucatar grozav. Cine poate invinovati oaspetii tai ca vor sa ramana?

TAUR

Cartierul tau se schimba, iar schimbarea este in bine. S-ar putea sa se fi mutat noi vecini minunati sau poate ca tocmai s-a deschis un mic magazin gastronomic cu mancare la pachet. Toate se adauga la sentimentul de caldura si comunitate din orasul tau. Iti petreci o buna parte a zilei printre vecini, intampinandu-i oriunde te duci in timp ce faci treburi in oras.

GEMENI

Prosperitatea financiara este chiar dupa colt, mai ales cu abilitatile de gestionare a banilor dobandite recent. Este probabil sa primesti o suma extraordinara in viitorul apropiat, desi s-ar putea sa nu ti se para o exceptie, deoarece astepti acesti bani de multa vreme. Foloseste-ti noile abilitati pentru a ii investi in mod solid si intelept. Trebuie sa fii destul de multumit de rezultatele pe care le obtii pe termen lung.

RAC

Celalalt semnificativ din viata ta are nevoie de sprijinul tau si nu de o prelegere chiar acum. Spune-i ca esti disponibil sa asculti si sa ajuti in orice fel, dar nu-ti sufoca partenerul cu bunatate. El sau ea va veni la tine cand va fi pregatit. Intre timp, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul tau tanjeste la exercitii, de ce sa nu adaugi timp suplimentar la antrenamentul tau la sala? Absenta face ca inima sa devina mai indragostita, pana la urma.

LEU

Astazi vei primi impulsul final pentru a finaliza un proiect foarte mare la care probabil lucrezi de ceva timp. Chiar daca numele tau nu va fi pe coperta cartii sau a propunerii de afaceri, esti multumit ca ai jucat un rol atat de important in finalizarea acesteia. Asigura-te ca ai un mic dejun si un pranz hranitor astazi, pentru ca probabil vei lucra pana seara.

FECIOARĂ

O iesire placuta ar putea fi intarziata sau anulata din cauza unui eveniment care nu este complet sub controlul tau. In loc sa ai o criza, tu si prietenii tai puteti profita de ocazia de a face ceva complet salbatic si diferit. De exemplu, ati putea participa la un matineu cu cel mai infricosator film din oras sau, in sfarsit, puteti incerca acel restaurant despre care ati auzit atat de mult. Ziua de astazi aduce o oportunitate perfecta de a face limonada din lamai.

BALANȚĂ

Nu exista nicio indoiala ca ai muncit din greu in ultimele saptamani. Pe masura ce se apropie un termen limita, s-ar putea sa te trezesti noaptea, trecandu-ti numerele prin cap si rescriind mental propunerile de proiecte. Este obositor, desigur, dar stii ca rezultatul final va face ca toata aceasta situatie sa merite.

SCORPION

Ziua de astazi, sau mai bine zis seara asta, este potrivita pentru romantism si intimitate confortabila. Faci toate opririle pentru seara ta cu cineva special. Lumanarile parfumate, cel mai bun parfum al tau si cea mai senzuala imbracaminte lucreaza pentru a vraji persoana care este deja indragostita de tine. Relatia ta decurge foarte bine acum. De ce sa nu sarbatoresti intr-un mod special?

SĂGETĂTOR

Cateva oportunitati interesante de a face bani sunt probabil sa vina in calea ta, fie astazi, fie in viitorul apropiat. S-ar putea sa fie timpul pentru un nou loc de munca, unul care promite progrese mai rapide in randuri si mai multa stabilitate financiara. Odata ce treci de o anumita varsta, lucrul pe comision isi pierde atractivitatea. Esti pregatit pentru o crestere constanta a portofoliului tau? Poate ca ar trebui sa cauti un planificator financiar pentru pasii pe care i-ai putea face chiar acum pentru a iti imbunatati profitul.

CAPRICORN

Vor fi atat de multe de facut astazi, incat s-ar putea sa te simti putin descurajat sa incepi. Pana la amiaza ai putea chiar sa te trezesti de-a dreptul coplesit. Ia o pauza de pranz pe o terasa exterioara, daca vremea o permite. Respira adanc pana cand stresul scade. S-ar putea sa fie nevoie sa te concentrezi pentru a termina doar una sau doua sarcini minore astazi si sa amani restul pana maine. Prea mult stres iti poate afecta sanatatea!

VĂRSĂTOR

De indata ce pui piciorul in birou in aceasta dimineata, poti incepe sa fii lovit din toate directiile cu diverse crize si probleme. Nu este o primire foarte binevenita. O ceasca fierbinte de cafea si un salut cald din partea colegilor tai ar fi o modalitate mult mai placuta de a incepe ziua. Ia totul cu grija. Ai puterea mentala si rezistenta pentru a rezolva toate problemele zilei.

PEȘTI

Ziua de astazi va fi o combinatie minunata de armonie si pasiune. Profita la maximum. Avand in vedere ca lucrurile merg atat de bine la serviciu, nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti parasi biroul devreme pentru a te pregati pentru o seara speciala cu partenerul tau. Opriti in toate statiile in seara asta. Lumanari parfumate, o masa fabuloasa si o tinuta si mai fabuloasa.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Lidovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ungheni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 91 de oameni. Satul Lidovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.