20 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3245
Horoscopul pentru 21 februarie 2022
20 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3245

Horoscopul pentru 21 februarie 2022

BERBEC

Vise intunecate si deprimante, ti-ar putea afecta somnul in seara asta, probabil alternand cu cele prostesti care te fac sa razi in hohote. Te-ai putea trezi dimineata total confuz de aceste imagini, iar tendinta ar putea fi sa le respingi. Nu face asta. Visele tale incearca sa-ti spuna ceva despre tine. Ai avut suisuri si coborasuri emotionale in ultima vreme? Ai ras si ai plans alternativ pentru ceva? Gandeste-te la asta!

TAUR

Ai fost invitat la o petrecere care ar trebui sa aiba loc astazi? Daca ai impresia ca nu e asa, ar fi bine sa-ti verifici din nou calendarul. Toate semnele sugereaza ca ai putea uita o multime de lucruri importante chiar acum si unul ar putea fi un eveniment social, poate legat de afaceri. S-ar putea sa nu fie una dintre cele mai bune zile ale tale. De obicei, ai tendinta de a avea o memorie de elefant. Doar pentru moment, tine-ti calendarul la indemana!

GEMENI

Prea mult exercitiu mental sau fizic te-ar putea face sa te simti putin epuizat astazi. Ai putea fi considerabil mai lent in asimilare decat de obicei, iar cei din jurul tau ar putea fi surprinsi ca tu, in mod normal foarte energic, pari sa te misti ca un melc. Petrece cat mai mult timp odihnindu-te, pentru ca va trebui sa iti recuperezi rezistenta. Daca trebuie sa lucrezi, concentreaza-te asupra sarcinilor de rutina care necesita foarte putin efort.

RAC

Desi partenerul tau s-ar putea simti foarte senzual in acest moment, s-ar putea sa nu ai chef sa devii pasionat la randul tau. Ai avut cateva zile stresante si abia te poti misca, asa ca raspunsul tau la deschiderile sexuale poate fi in cel mai bun caz cald. Afectiunea ta cu siguranta nu s-a diminuat, dar partenerul tau ti-ar putea interpreta comportamentul in acest fel. Orice ai decide sa faci, asigura-te ca prietenul tau stie exact cum te simti si de ce te simti asa.

LEU

Casa ta ar putea fi un loc mohorat astazi. Este posibil ca un membru al gospodariei sa fie plecat, iar prezenta acestei persoane te poate afecta. Singurul lucru pe care il poti face in aceste circumstante este sa te mentii ocupat pana cand cel absent se intoarce. O modalitate de a iti distrage atentia este faci curatenie in casa in asteptarea unei primiri calde!

FECIOARĂ

O ruda mai in varsta sau un vecin ar putea avea nevoie de ajutorul tau astazi. Acesta poate fi un moment foarte incomod pentru cineva sa iti ceara ajutor, deoarece ai o multime de treburi proprii. Cu toate acestea, ii vei oferi ajutorul pentru ca asta e natura ta. Ai grija sa iti planifici timpul cu atentie si incearca sa nu faci prea multe deodata. Asa vei trai pentru a ajuta din nou si maine.

BALANȚĂ

Talentele tale creative ar putea parea total blocate astaz si este posibil sa ai un proiect la care doresti cu adevarat sa lucrezi. Ai concentrarea mentala, dar elementul creativ s-ar putea sa nu fie acolo. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant. Tot ce poti face este sa-ti amani munca pana maine. Ar trebui sa revii la normal pana atunci.

SCORPION

Aceasta cu siguranta nu este o zi buna sa stai acasa si sa faci treburile casnice. Daca o faci, unele ganduri triste si destul de irationale te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Indiferent cum este vremea, ar fi mult mai bine sa iesi si sa faci orice care sa-ti tina mintea concentrata pe ceva pozitiv. Mergi la cumparaturi, participa la un eveniment sportiv, vezi un film sau viziteaza un prieten. Orice ai face, ia-ti mintea de la tine. Du-te sa te bucuri de ziua ta.

SĂGETĂTOR

Unele stiri dezamagitoare te-ar putea pune intr-o stare destul de sumbra la un moment dat astazi. Cineva apropiat s-ar putea sa fie brusc nevoit sa paraseasca orasul pentru cateva saptamani si te vei simti singur. Totusi, nu prea are rost sa te opresti asupra acestui lucru. Va trebui doar sa ramai in legatura prin telefon sau e-mail si sa astepti cu nerabdare momentul cand prietenul tau se va intoarce. Ar trebui sa fii destul de ocupat in acele zile, oricum!

CAPRICORN

Activitatile de strangere de fonduri ale unui grup la care esti afiliat merg foarte bine, dar astazi probabil vei descoperi ca lucrurile par sa fie blocate. Este posibil ca cecurile sa nu vina prin posta, oameni importanti sa nu raspunda la telefon sau cineva sa nu se prezinte pentru a face treaba. Aceasta situatie este frustranta, dar probabil ca va dura doar astazi. Pana maine ar trebui sa fii din nou ocupat.

VĂRSĂTOR

Problemele legate de cariera s-ar putea rezolvat atat de incet astazi incat ai putea fi tentat sa renunti. Nici sa nu gandesti asa! Este doar una dintre acele zile in care nimic nu pare sa mearga bine, desi practic totul ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine. Nu te astepta la multe progrese astazi si, cu siguranta, nu te asteptati la nimic altceva decat intuneric de la colegi. Pune un calendar cu desene animate pe perete, astfel incat sa te poti distra cu niste rasete pe tot parcursul zilei.

PEȘTI

Daca ai ceva ce incerci sa studiezi, nu este ziua potrivita. Puterea ta de concentrare este probabil sa scada, iar ceea ce citesti va fi imposibil de inteles. Daca nu este cu adevarat necesar, cel mai bine ar fi sa lasi cartile deoparte pana maine, deoarece probabil ca astazi nu vei absorbi prea multe. Incercarea de a citi ar putea da nastere la iluzia ca ai invatat ceva. Fii in siguranta si amana!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
817 locuitori

Chetroşica Veche este un sat în componenţa oraşului Cupcini, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de 2,5 kilometri pătraţi şi este situat la o distanţă de 10 km de oraşul Edineţ, la 4 km de  staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 817 oameni. Prima atestare documentară a satului Chetroşica Veche (cu numele Piatra) datează din anul 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.