15 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3005
Horoscopul pentru 16 februarie 2022
15 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3005

Horoscopul pentru 16 februarie 2022

BERBEC

Asteapta-te la multe scrisori si telefoane de la iubiti, prieteni apropiati sau chiar din partea unor copii astazi. De asemenea, poate doresti sa faci cateva. S-ar putea sa iti fi venit in cale cateva informatii pozitive si interesante pe care vei dori sa le impartasesti celor apropiati. De asemenea, ai putea dori sa iti incerci norocul scriind. Vei dori sa te asiguri ca iti amintesti orice ai invatat astazi, deoarece s-ar putea dovedi valoros in viitor.

TAUR

Astazi s-ar putea sa iti iasa in cale cateva informatii care te pot inspira sa vii cu cateva idei noi valoroase. Propriile facultati intuitive functioneaza la un nivel foarte inalt si, prin urmare, cunostintele tale s-ar putea dovedi valoroase. Asigura-te ca acoperi orice eventualitate posibila. Aceste cunostinte ar putea fi folosite pentru a iti promova propria cariera si interesele financiare, asa ca este recomandat sa petreci o ora sau doua pentru a iti scrie gandurile.

GEMENI

Intuitia, energia fizica si intelectuala si perceptia ta sunt la cote maxime astazi. Probabil ca vei dori sa petreci o mare parte a zilei singur, reflectand asupra ideilor si hotarand cum doresti sa le puneti la lucru pentru dvs. La un moment dat, poate doriti sa iti exprimi gandurile in scris. De asemenea, te poti conecta mai puternic decat de obicei la gandurile si sentimentele celorlalti.

RAC

Ziua de astazi te poate gasi foarte energic, poate dorind sa iti petreceti ziua in vizita la prieteni. Ai putea sa iei cateva informatii interesante de la ei, pe care s-ar putea sa le poti pune la lucru pentru tine si ai putea sa faci planuri pentru atingerea unui obiectiv pe termen lung. Asteaptat-te sa iti petreci cea mai mare parte a zilei vorbind si planificand!

LEU

Vizitatorii din casa ta, poate invitati de altii din gospodarie, ar putea sa-ti puna o piedica in dorinta de a fi singur astazi. Mintea ta este ascutita si ideile ar trebui sa vina repede. Nu te irita atat de mult cu situatia de acasa incat sa-ti sabotezi planurile. S-ar putea sa vrei sa pleci singur undeva, eventual sa te sechestrezi in propria ta camera.

FECIOARĂ

Esti foarte intuitiv din fire, si astazi ar trebui sa te simti in mod special asa. Nu fi surprins daca te acorzi spontan la ideile si emotiile celor din jur sau chiar daca tu si altcineva veniti cu aceleasi cuvinte in acelasi timp. Foloseste-ti cunostintele pentru a-ti creste intelegerea fata de ceilalti. De asemenea, s-ar putea sa descoperi ca ele aduc inspiratie artistica si chiar promoveaza ambitiile tale lumesti.

BALANȚĂ

Aceasta ar trebui sa fie una dintre acele zile in care simti ca ai putea cuceri lumea. Te simti puternic si hotarat, si dispus sa faci tot ce este necesar pentru a ajunge oriunde vrei sa fii. Un obiectiv ar putea fi atins in acest moment, ambitiile realizate sau poate o pauza norocoasa ti-ar putea veni in cale. Aceasta este o zi excelenta pentru a cauta un nou loc de munca, pentru a cere o marire de salariu sau pentru a face dintr-un proiect preferat, un succes.

SCORPION

S-ar putea sa fii un pic fortat cu emotiile tale astazi. Nu te mira daca esti ca un balaur care respira foc atunci cand vorbeste. Scanteile sunt apte sa zboare. In interiorul tau s-au dezvoltat sentimente puternice. Acum este momentul sa le eliberezi in toata intensitatea lor. Oamenii trebuie sa auda lucrurile pe care vrei sa le spui.

SĂGETĂTOR

Munca grea si bunul simt al afacerilor pe care le-ai pus in slujba ta ar putea in sfarsit sa dea roade. Asteapta-te ca saptamana aceasta sa aiba loc cateva schimbari pozitive la locul de munca. Astazi este posibil sa te simti deosebit de energic si sa te decizi sa faci o curatenie temeinica casei tale. Totusi, nu incerca sa faci asta pe cont propriu. Trebuie sa iti conservi energia.

CAPRICORN

Amintirile care pot aparea din trecut ar putea fi puse sa lucreze pentru tine intr-un mod pozitiv. Le poti folosi ca inspiratie pentru un proiect creativ de un fel sau le poti face sa functioneze pentru tine in relatiile de zi cu zi cu ceilalti. Ar trebui sa te simti deosebit de romantic si sexy astazi si s-ar putea sa vrei sa mergi la.

VĂRSĂTOR

Casa ta ar putea avea nevoie de ceva lucru astazi. Tu si ceilalti membri ai gospodariei puteti decide sa va uniti fortele si sa duceti totul la bun sfarsit. Acest lucru ar putea implica pur si simplu o curatare amanuntita dar si reparatii majore de un fel, poate instalatii sau electrice. Daca este vorba de acesta din urma, nu este o idee buna sa incercati sa faceti acest lucru singuri. Ar putea exista factori implicati care sunt mai complicati decat par. Nu va fie teama sa apelati la un profesionist.

PEȘTI

Asteapta-te la multe scrisori si telefoane de la iubiti, prieteni apropiati sau chiar din partea unor copii astazi. De asemenea, poate doresti sa faci cateva. S-ar putea sa iti fi venit in cale cateva informatii pozitive si interesante pe care vei dori sa le impartasesti celor apropiati. De asemenea, ai putea dori sa iti incerci norocul scriind. Vei dori sa te asiguri ca iti amintesti orice ai invatat astazi, deoarece s-ar putea dovedi valoros in viitor.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
322 locuitori

Crăciun este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 322 de oameni. Satul Crăciun a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.