14 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3391
Horoscopul pentru 15 februarie 2022
14 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3391

Horoscopul pentru 15 februarie 2022

BERBEC

Astazi este o zi minunata in care sa lucrezi pentru a te uni impreuna cu cei dragi. Emotiile tale sunt stabile, lasandu-ti inima libera sa se inarmeze. Simte-te liber sa faci ceea ce iti doresti zi de zi. Acum este un moment bun pentru a face planuri cu un partener romantic, daca este posibil. Solidifica-ti relatia si confirma-ti angajamentul fata de cealalalta persoana. Daca esti singur, acum este un moment bun pentru a pune in miscare un plan care te va apropia de cea mai mare fantezie.

TAUR

Dragostea iti da aripi in cele mai multe situatii, dar in aceasta zi ai doua stari contradictorii cand te gandesti la partener. Pe de o parte esti fericit ca ai o persoana care te sustine alaturi de tine, dar pe de alta parte te gandesti ca ai vrea sa evoluezi profesional si nu te poti concentra pe ambele planuri.

GEMENI

Probabil ca vei dori sa fii lasat singur cu propriile ganduri astazi. Relaxarea cu o carte buna ar putea fi in fruntea agendei tale si nu poti fi intrerupt. Zgomotul si solicitarile care de obicei nu te deranjeaza , astazi ti se vor pare enervante, asa ca este mai bine sa incerci sa petreci ceva timp singur. Pentru a elibera tensiunea, fa o plimbare.

RAC

Un prieten deprimat ar putea avea nevoie sa se inveseleasca. Capacitatea ta de a hrani si asculta simpatic se va dovedi benefica. Ai grija sa nu absorbi nimic din aceasta persoana. Viata ta proprie ar trebui sa mearga in continuare bine, succesele in afaceri si in cariera ducand la noi prietenii si obiective. Agata-te de entuziasmul si optimismul tau in timp ce extinzi o ureche plina de compasiune catre ceilalti.

LEU

Multe dintre obiectivele tale personale fie au fost indeplinite, fie sunt in proces de manifestare. Asta te face sa te simti incantat. Cu toate acestea, altii din jurul tau s-ar putea sa aiba mainile intinse. Ti se poate cere sa contribui la organizatii de caritate sau sa acorzi imprumuturi personale unor persoane pe care nu le cunosti cu adevarat.

FECIOARĂ

S-ar putea sa te simti ca si cum cineva te trage inapoi, indemnandu-te sa te ridici si sa te misti. Nu te mira daca cineva pare sa se ia de tine fara niciun motiv. Lipsa de simpatie si sensibilitate a altor persoane ar putea fi acuta intr-o zi ca aceasta. Incearca sa nu o iei personal. Pozitia ta exterioara dura poate fi pusa la incercare in ceea ce priveste capacitatea ta de a te proteja.

BALANȚĂ

Orice lucru care are legatura cu dragostea si romantismul poate merge bine azi daca iti joci cartile corect. Vezi ce poti face pentru a-ti impamanta emotiile fluctuante. Incearca tot posibilul sa le aduci in echilibru. Incearca o noua abordare practica si incetineste in tot ceea ce faci. Comunicarea cu grupuri de oameni va fi extrem de plina de satisfactii. Iesi din cochilie si arata-ti latura sensibila fata de lume.

SCORPION

S-ar putea sa fii un pic fortat cu emotiile tale astazi. Nu te mira daca esti ca un balaur care respira foc atunci cand vorbeste. Scanteile sunt apte sa zboare. In interiorul tau s-au dezvoltat sentimente puternice. Acum este momentul sa le eliberezi in toata intensitatea lor. Oamenii trebuie sa auda lucrurile pe care vrei sa le spui.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa petreci mult timp ruland misiuni. Ai putea sa te duci in vizita la prieteni sau vecini, dar probabil nu vei simti nevoia sa te opresti si sa vorbesti cu ei. Esti apt sa lucrezi la ceva important la care vei dori sa te intorci cat mai curand. Cu toate acestea, traficul sau alte intarzieri ar putea aparea in calea ta. Nu te enerva. Mergi cu fluxul si vei realiza ceea ce doresti.

CAPRICORN

Esti genul de persoana care iubeste sa cunoasca o multime de oameni diferiti. Simti ca trebuie sa iti ajuti prietenii sa comunice, astfel incat sa aiba un forum mai bun in care sa se exprime. Esti bun sa scoti tot ce-i mai bun din ceilalti si sa ii ajuti sa gaseasca o pozitie solida in prezent, in ciuda iubirii tale din trecut. Lasa-te dus de val.

VĂRSĂTOR

Stii ca se intampla ceva, dar nu ai idee despre ce este vorba. Este ca si cum energia electrica curge prin tine. Practic vibrezi de emotie. Poti simti emotiile altor persoane si incepi prin a asculta inima si a simti senzatia din corpul tau. Abia atunci vei putea sa judeci intensitatea sentimentelor tale. Ar putea fi aceasta dorinta sau dragoste?

PEȘTI

Esti organizat si riguros, planifici totul, dar cu energia de astazi, vei fi inclinat sa lasi ziua sa mearga fara a iti respecta un program strict. Pana la urma, nu fiecare zi trebuie sa fie o zi de munca. Iti poti face griji usor, dar nu lasa acest lucru sa te traga in jos. Urmeaza oamenii din jurul tau. Te vor invata sa vezi lumea altfel. Te vei gandi chiar la noi modalitati de a iti organiza viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
211 locuitori

Vasilievca este un sat din cadrul comunei Sovietscoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Rîbnița și la 142 km de Chișinău. Populaţia satului Vasilievca alcătuia 211 oameni în anul 2004. Satul Vasilievca a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.