11 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3152
Horoscopul pentru 12 februarie 2022
11 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3152

Horoscopul pentru 12 februarie 2022

BERBEC

Cartile, prelegerile si alte surse de informatii referitoare la chestiuni spirituale, metafizice sau religioase ti-ar putea face mintea sa se invarteasca. Ceea ce citesti sau auzi probabil ca va fi fascinant, dar s-ar putea sa fii prea coplesit pentru a intelege acest lucru chiar acum. Nu simti ca trebuie sa aduci totul impreuna astazi. Fa altceva.

TAUR

Un obiectiv legat de afaceri sau finante, care este foarte important pentru tine, ar putea cere sa acorzi multa atentie documentelor astazi. Este posibil sa iti petreci cea mai mare parte a zilei legat de el, deoarece poate fi implicat un termen limita. Ai grija, totusi, sa nu fii atat de prins intr-o cautare a perfectiunii incat sa te stresezi. Uneori, atentia obsesiva poate sabota chiar obiectivul spre care te indrepti.

GEMENI

Stabilirea unui nou parteneriat de afaceri ar putea necesita multe documente astazi. Ar putea fi foarte obositor sa incerci sa dai un sens intregului jargon, dar este important pentru tine, asa ca probabil vei fi mai persistent decat de obicei. Cineva mai familiarizat cu aceste chestiuni ti-ar putea explica dezavantajele. Probabil ca aceasta va fi o dezvoltare foarte norocoasa pentru tine, asa ca nu rata ocazia!

RAC

Este posibil ca documentele legale care privesc afacerea sa fie executate astazi. S-ar putea sa fie multa hartie prin care sa treci, ca sa nu mai vorbim de jargon care pare indescifrabil. Totusi, nu fi prea nerabdator, deoarece acest lucru este important. In schimb, gaseste pe cineva mai familiarizat cu acest gen de lucruri si fa-l sa iti explice totul. Apoi, presupunand ca este agreabil, ai grija de el si mergi mai departe. Rezultatele ar trebui sa merite din plin!

LEU

Astazi s-ar putea sa te gandesti sa faci o investitie de timp, energie si poate putini bani intr-un proiect creativ. Acest lucru ar putea implica si tehnologia moderna intr-un fel. Ai putea avea mai multi colegi care doresc sa lucreze cu tine in acest sens si, prin urmare, intreaga intreprindere ar putea fi foarte interesanta. Asigura-te ca nu pierzi din vedere detaliile practice implicate, altfel s-ar putea sa nu poti incepe.

FECIOARĂ

Unele documente destul de plictisitoare pe care trebuie sa le faci pentru afacerea ta ar putea fi o durere acum, dar ar trebui sa-ti aduca multe beneficii mai tarziu. Prin urmare, vei dori sa iti exerciti constiinta obisnuita pentru a te asigura ca este finalizata. Dedicarea care o afisezi ar trebui sa atraga atentia celor care au autoritate, asa ca astepta-te la avansare intr-un fel.

BALANȚĂ

Un exces de ambitie te-ar putea face sa-ti canalizezi o mare parte din energia ta fizica si mentala in orice activitate pe care o faci acum. Acest lucru ar putea implica scrierea, predarea sau vorbirea intr-un fel. Ca rezultat al zelului tau, corpul tau ar putea fi epuizat, dar mintea ta se invarte ca un varf, chiar daca gandurile care apar pot fi imprastiate.

SCORPION

O vizita viitoare a unei persoane apropiate te poate face sa lucrezi peste program pentru a-ti repara casa. Prin urmare, ai putea fi tentat sa innebunesti cumparand obiecte decorative. Este bine pana la un punct, dar fii atent! Unele dintre lucrurile care arata bine in magazin s-ar putea sa nu arate exact la fel odata ce le ai acasa. Oaspetele tau este mai interesat sa te vada. Decoreaza cu moderatie si distreaza-te facand acest lucru!

SĂGETĂTOR

Sa lucrezi acasa ar putea fi raspunsul pentru tine astazi. Ai putea fi obosit din punct de vedere fizic si psihic din cauza muncii prea intense, dar mai ai sarcini importante de indeplinit. S-ar putea sa operezi mai bine pe propriul teritoriu chiar acum, fara a fi nevoit sa lupti cu problemele de trafic sau de parcare. Ai tendinta de a fi foarte constiincios in ceea ce priveste munca, uneori in detrimentul tau. Nu fa asta astazi pentru ca te-ai putea arde.

CAPRICORN

Stirile pe care le poti primi despre afacerile in care participi sau ar putea ridica unele indoieli cu privire la viitorul tau in aceasta organizatie. S-ar putea sa simti ca nu ajungi nicaieri si sa te gandesti la posibilitatea de a schimba locul de munca sau chiar cariera. Cineva poate oferi un tip de oportunitate pe care nu ai luat-o niciodata in considerare inainte. Gandeste-te, dar nu te decide pentru cateva zile.

VĂRSĂTOR

Hartiile care implica bani ar putea parea un pic coplesitoare astazi, si ai putea cere sfaturi sau asistenta unui prieten. Probabil ca aceasta persoana stie despre ce este vorba, asa ca asculta, chiar daca s-ar putea sa nu intelegi prea multe din ceea ce spune el sau ea! Beneficiile financiare ar putea fi in vant. S-ar putea sa ai fantezii scandaloase despre ceea ce vei cumpara cu toate acestea. Viseaza tot ce iti doresti, dar fii practic atunci cand vine momentul!

PEȘTI

Unele documente destul de plictisitoare si plictisitoare pe care trebuie sa le gestionezi pentru afacerea ta ar putea fi ca o durere in gat acum, dar ar trebui sa-ti aduca multe beneficii mai tarziu. Prin urmare, vei dori sa iti exerciti constiinta obisnuita pentru a te asigura ca este finalizata. Hranirea si dedicarea voastra ar trebui sa atraga atentia celor care detin autoritate, asa ca asteapta-te la avansare intr-un fel.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.