10 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2686
Horoscopul pentru 11 februarie 2022
10 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2686

Horoscopul pentru 11 februarie 2022

BERBEC

Circumstantele se schimba in ceea ce priveste obiectivele tale profesionale. Poate te-ai gandit la o schimbare de multa vreme, dar cineva pe care il intalnesti astazi, poate intr-o situatie sociala sau doar in trecere, ti-ar putea oferi motivatia de care ai nevoie pentru a decide in cele din urma. Acesta nu este doar rezultatul schimbarilor exterioare. Te-ai schimbat si tu si nu mai esti aceeasi persoana cand erai cand ti-ai ales slujba actuala.

TAUR

Casa ta ar putea fi goala astazi. Alti membri ai gospodariei pot fi departe si ai putea considera ca este deprimant. In loc sa te bucuri de singuratate, ai putea simti ca zidurile se inchid in jurul tau. Singurul raspuns este sa iesi o vreme. Fa o plimbare sau viziteaza cateva librarii si magazine de antichitati, daca este posibil. Nu pleca acasa pana nu esti prea obosit pentru a face altceva. Incearca sa te distrezi.

GEMENI

Se pare ca in ultima perioada vezi totul in negru si ai uitat sa zambesti, cea ce nu este prea comun pentru tine. Nimic din jur nu te multumeste, iar cei dragi sunt serios pusi pe ganduri. Se gandesc ca ai ceva probleme profesionale pe care le ascunzi si te tot trag de limba in speranta ca vei spune de buna voie ce ai. Poate ar fi mai bine sa vorbesti despre felul in care te simti.

RAC

Probabil poti vorbi dulce in calea ta sau in orice situatie astazi. Ai o putere mare in interior si poti realiza orice, atat timp cat nu iti este frica sa o utilizezi. Nu te teme de esec. Daca nu incerci, nu vei reusi. Daca vezi ca sunt parti care lipsesc din plan, nu iti fa griji. Ai incredere ca ajutoarele vor veni in functie de necesitati. Tine ochii fixati pe premiu.

LEU

S-ar putea sa simti o legatura puternica cu partea ta fantezista si romantica astazi. Visele si iluziile sunt apte sa intre in scena si sa te duca in nori. Fii atent, pentru ca s-ar putea sa descoperi ca o forta agresiva puternica se opune acestor vise. Inteligenta si conexiunea ta cu noile tehnologii si gadgeturile electronice vor fi cele mai mari atuuri a tale intr-o zi ca cea de azi.

FECIOARĂ

Comportamentul celor din jur te face sa te indoiesti de anumite sentimente pe care le ai. Incearca sa analizezi cu calm situatia si nu te grabi sa tragi concluzii pripite. Poate ar fi mai bine sa faci o plimbare in aer liber sau sa incerci ceva nou. Relaxeaza-te si lasa pe maine analizarea oricarei situatii.

BALANȚĂ

Evenimentele sociale te-ar putea pune in legatura cu oameni interesanti in profesii intrigante. S-ar putea sa te implici in anumite conversatii fascinante care iti ofera o multime de informatii utile. Unele dintre ele ar putea fi atat de bizare incat iti va fi greu sa crezi. Noi interactiuni sau grupuri ar putea rezulta din aceasta interactiune, asa ca obtine informatii de contact.

SCORPION

Lucrurile ajung intr-un punct critic pentru tine astazi si s-ar putea sa gasesti ca alte persoane se opun deschis actiunilor tale. E bine sa fii putin egoist daca situatia este potrivita. Priveste-te in oglinda si fii mandru de persoana pe care o vezi. Incearca sa nu te pierzi de grup sau risti sa crezi ca succesul personal si fericirea ta depind de succesul celorlalti.

SĂGETĂTOR

Energia de astazi te poate face sa te simti pregatit pentru orice. Avand in vedere abordarea ta mai radicala, poate fi necesar sa nu pierzi controlul. Umanitarismul face parte din fiinta ta, asa ca, daca urmarirea a ceva ce doresti ii raneste pe altii, ar fi o contradictie serioasa. Gandeste-te la actiunile tale inainte de a continua, pentru a te asigura ca ramai fidel standardelor tale etice.

CAPRICORN

Incearca sa vezi cosmarurile ca modalitati sigure de a intelege sentimentele. Nimanui nu-i place sa le experimenteze, asa ca cel mai rapid mod de a te asigura ca nu se intorc, este sa intelegi ce spun. Frica, durerea si anxietatea sunt cele mai frecvente ingrediente ale cosmarurilor. Ce te sperie? Te simti nesigur? Ia in considerare intrebarile si umbla dupa raspunsuri.

VĂRSĂTOR

Activitatile care necesita concentrare sau creativitate sunt sustinute. Forta si energia ta fizica te vor obliga sa faci ceva activ. Ia in considerare proiectele artistice care au nevoie de forta, cum ar fi construirea a ceva din lemn sau sculptarea unui lucru special pentru cineva. Vei fi mandru de ceea ce vei reusi sa faci in aceasta zi. Bazeaza-te pe intuitie.

PEȘTI

Incearca sa iei in considerare canalizarea inspiratiilor tale filozofice catre scrierea creativa. Este probabil ceva ce iti va fi pe plac. Chiar daca nu te-ai exprimat in acest fel pana acum, nu exista o zi mai buna decat asta pentru a iti oferi o sansa. Incearca-ti mana la poezie sau fictiune. Daca acest lucru pare prea descurajant, incepe sa scrii un jurnal. Acest lucru iti va oferi un loc in care sa iti colectezi gandurile si perspectivele.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.