09 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2745
Horoscopul pentru 10 februarie 2022
09 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2745

Horoscopul pentru 10 februarie 2022

BERBEC

Astazi te poti astepta la unele schimbari notabile in cartierul tau. Unii vecini noi care ti-ar putea deveni prieteni s-ar putea muta. Acest lucru ti-ar putea schimba viata intr-un mod placut, transformandu-o intr-o directie mai pozitiva. Ai putea face cunostinta imediat cu acesti oameni noi, realizand ca impartasesc multe dintre interesele tale. Nu supraanaliza aceasta situatie, dar nici nu o considera o coincidenta. Doar profita la maximum!

TAUR

Eforturile de a avansa in cariera care te-au dus la anumite succese in trecut ar putea sa te puna in atentia publicului astazi. Te-ai putea gasi in centrul atentiei, poate impartasindu-ti metodele cu altii sau conducand un grup de discutii. O oportunitate de a scrie sau de a conferi prelegeri despre experientele tale ar putea fi, de asemenea, in curs. Astepta-te la complimente de la o multime de oameni, care ti-ar putea stimula nu numai ego-ul, ci si entuziasmul.

GEMENI

O oportunitate de a calatori ti-ar putea veni in cale astazi, poate in compania prietenilor sau a colegilor. Acest lucru ar putea implica educatie intr-un fel. Ceea ce inveti in aceasta calatorie este probabil sa-ti schimbe viata intr-un fel, deoarece ti-ar putea deschide noi usi. De asemenea, ar putea aparea noi prieteni si contacte valoroase. Nu ezita! O alta oportunitate ca aceasta s-ar putea sa nu apara pentru o perioada.

RAC

O serie de oameni noi ar putea veni in calea ta, poate prin proiecte de un fel in care esti implicat. Unele dintre ele pot parea a fi de incredere, iar altele nu. Astazi, totusi, instinctele tale sunt foarte adaptate si vei fi mai bun decat de obicei in evaluarea oamenilor pe care nu-i cunosti cu adevarat. Profita la maximum de aceasta abilitate si nu lasa logica sa-ti stea in cale. Urmeaza-ti inima!

LEU

Oportunitatea de a participa la una sau mai multe adunari sociale ti-ar putea veni astazi. Poate doresti sa participi in compania unui grup mic de prieteni. Totul poate fi legat de afaceri sau poate implica un grup cu care esti afiliat. Cu toate acestea, arata promisiunea de a se dezvolta intr-un fel sau altul intr-o experienta iluminatoare. Accepta invitatia si incepe sa-ti faci planuri!

FECIOARĂ

Asteapta-te astazi la o crestere puternica a ego-ului si a increderii in sine. Energiile tale fizice si mentale sunt foarte mari si poti simti ca esti capabil sa muti muntii. Profita de aceasta noua motivatie cat poti, deoarece astazi ai putea face progrese definitive in orice scop spre care te-ai putea stradui. Sprijinul si incurajarea prietenilor si colegilor ar trebui sa se dovedeasca nepretuit.

BALANȚĂ

Astazi ar trebui sa te simti mai energic, entuziast si motivat decat te-ai simtit de mult timp. Te simti foarte optimist cu privire la viitorul tau, datorita succeselor recente si sprijinului celor apropiati. Drept urmare, facultatile tale intelectuale si creative sunt suficient de ascutite pentru a merge mai departe. Singurul dezavantaj este ca s-ar putea sa iti vina atat de multe idei incat s-ar putea sa nu poti alege dintre ele. Gandeste-te la fiecare cu atentie inainte de a merge mai departe.

SCORPION

Un nivel crescut de energie fizica si mentala te-ar putea face sa te simti deosebit de determinat si foarte motivat sa mergi mai departe cu ceea ce inseamna cel mai mult pentru tine in acest moment. Problemele care implica casa si familia ar putea necesita atentie chiar acum, desi intr-un mod foarte pozitiv. Vei observa ca puterea ta interioara este mult mai mare decat de obicei astazi, de parca ai putea muta muntii.

SĂGETĂTOR

Noi oportunitati, care probabil implica intr-un fel tehnologia moderna, s-ar putea sa ti se prezinte in asa fel incat sa-ti transforme viata profesionala. Te-ar putea impinge sa faci o multime de apeluri telefonice in acest sens, ceea ce te-ar putea tine ocupat o mare parte a zilei. Nivelul tau de entuziasm este probabil sa fie foarte ridicat, ceea ce face arata cat de important va fi sa iti amintesti sa faci pauze.

CAPRICORN

Schimbarile in mediul tau de lucru ar putea duce la o crestere a venitului tau. Ai muncit foarte mult pentru a avansa in acest sens si este posibil sa continui sa faci acest lucru la nesfarsit. Abilitatile tale naturale de comunicare continua sa te serveasca bine, iar energia ta fizica este probabil mai puternica decat a fost de mult timp. Singurul dezavantaj este ca ai foarte putin timp pentru tine!

VĂRSĂTOR

Astazi este posibil sa finalizezi un proiect creativ de un fel la care lucrezi de ceva vreme. Poate doresti sa te consulti cu prietenii sau colegii, sa asculti si parerea lor despre ceea ce faci. Ei pot indica atat punctele tari, cat si punctele slabe de care nu erai constient anterior, iar acest lucru ar trebui sa se dovedeasca cu siguranta valoros pentru tine. Rezultatele pe care le obtii ar putea sa te surprinda chiar si pe tine.

PEȘTI

Unele conversatii revelatoare cu prietenii sau rudele ar putea aduce la iveala vechi amintiri traumatizante din trecut pe care este posibil sa le fi reprimat. Acest lucru ar putea pune in lumina o multime de obstacole pe care le-ai intalnit in ultima vreme, si iti va permite astfel sa eliberezi aceste emotii si sa elimini obstacolele. Odata ce se intampla asta, cerul este limita! Puterea ta personala si increderea in sine ar trebui sa fie mai puternice ca niciodata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
332 locuitori

Bocancea-Schit este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.80 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.06 km. Localitatea este situată la distanța de 36 km de oraşul Sîngerei şi la 103 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 332 de oameni. Satul Bocancea-Schit e atestat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.