07 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3280
Horoscopul pentru 8 februarie 2022
07 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3280

Horoscopul pentru 8 februarie 2022

BERBEC

Astazi este o zi buna sa te gandesti la ambitiile tale. A lua in considerare ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata poate fi esential in stabilirea obiectivelor si in realizarea viselor. Atingerea lor poate fi adesea la fel de simpla ca si luarea unei decizii si executarea primului pas. De exemplu, daca visul tau este sa ai partenerul tau ideal si esti cu cineva care nu este, alegerea practica este sa inchei relatia actuala. Frica, ingrijorarea si lipsa de incredere sunt lucrurile care te pot impiedica sa te misti.

TAUR

S-ar putea sa te simti putin mai ezitant decat de obicei cand vine vorba de luarea unor decizii. Chiar daca cineva te acuza ca esti neincrezator, simtul tau de precautie te scuteste de multa durere. Daca o persoana sau o situatie te face sa te simti sceptic, probabil ca exista un motiv bun pentru asta. Examineaza ceea ce ai nevoie pentru a te simti confortabil, dar nu pana la extrem incat sa pierzi oportunitatea.

GEMENI

S-ar putea sa simti ca trebuie sa-ti aperi motivele astazi, iar acest lucru te poate descuraja, mai ales daca nu vezi un motiv pentru asta. Incearca sa nu o iei personal. Doar pentru ca stii de unde vii nu inseamna ca si cealalta persoana stie. Poate fi pur si simplu o problema de comunicare. Fa efortul de a-ti clarifica pozitia. Daca acest lucru nu este suficient, nu mai este problema ta. Cealalta persoana va trebui sa se uite la problemele sale legate de incredere.

RAC

Exista o persoana in viata ta care imi vine mereu in minte? Daca da, ar putea fi timpul sa va intalniti. Indiferent daca exista ceva care trebuie rezolvat sau pur si simplu iti este dor de el sau ea, fa pasii necesari pentru a te conecta, chiar daca este nevoie de un e-mail, o scrisoare sau un apel telefonic pentru a lua legatura. In loc sa-ti treaca in cap in mod continuu, intinde mana si fa contact.

LEU

Natura ta obisnuita poate fi mult mai conservatoare astazi. Acesta poate fi rezultatul influentelor planetare ale zilei si, daca este folosita bine, aceasta dispozitie se poate dovedi cea mai benefica. Poate adauga seriozitate zilei tale, care se potriveste unor activitati precum stabilirea de obiective, planificarea bugetului sau recuperarea. Profita la maximum de aceasta energie sapand in zonele vietii tale care ar putea necesita o regandire.

FECIOARĂ

Concentreaza-te pe tine azi. Ai o natura extrem de daruitoare si poti fi plin de compasiune fata de o greseala, deoarece prea multa energie este folosita pentru a ajuta la rezolvarea problemelor altora. Toate astea te lasa fara suficienta concentrare pentru tine si lucrurile care te framanta. Vezi cum iti petreci ceva timp singur pentru a te concentra asupra problemelor pe care le ai. Adreseaza-te unui prieten de incredere pentru indrumare si sprijin.

BALANȚĂ

Astazi este o zi excelenta pentru a stabili niste obiective noi. Cand ai facut ultima data asta? Multi cred ca ziua de Anul Nou si zilele de nastere sunt momente favorabile pentru a lua rezolutii sau pentru a stabili obiective, dar acesta este ceva ce poate fi facut oricand. De fapt, este recomandabil sa iti reinnoiesti, si sa redenumesti ambitiile in mod regulat, deoarece viata aduce o schimbare constanta a circumstantelor.

SCORPION

Probabil ca o alta persoana iti va aduce mult confort astazi. Ar putea fi cineva pe care il cunosti bine, dar sunt sanse sa fie cineva la care te-ai astepta cel mai putin sa fie alaturi de tine. Avand in vedere tendinta ta de a fi distras, s-ar putea sa nu-i observi intotdeauna pe cei din jurul tau. Totusi, asta nu inseamna ca ei nu te observa. Imbratiseaza un nou prieten si sprijinul oferit atunci cand se iveste ocazia.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa te simti mai agresiv decat in mod normal astazi. Acest lucru te poate ajuta atunci cand vine vorba de a obtine ceea ce doresti, cu conditia ca nimeni sa nu sufere in acest proces. In general, nu este in natura ta sa intervii in problemele altora si probabil ca nu te simti bine daca se intampla acest lucru. Priveste toate modalitatile posibile de a iti atinge obiectivele. Cu siguranta vei gasi ceva care ti se potriveste si care nu este daunator pentru altii.

CAPRICORN

Ar fi intelept sa petreci ceva timp gandindu-te la finantele tale astazi. Ai un buget realist sau al exclude lucruri precum divertismentul, cadourile si alte cheltuieli ocazionale? Un astfel de buget nu va fi suficient, pentru ca acestea sunt cheltuieli pe care le are toata lumea. Arunca o privire atenta la obiceiurile tale de cheltuieli si vezi unde ai putea reduce fara prea multa durere.

VĂRSĂTOR

Fa-ti timp sa iei in considerare sanatatea ta fizica si mentala astazi. Avand in vedere natura ta, acestea sunt zone care pot fi neglijate. Unul il afecteaza cu adevarat pe celalalt. Daca iti suprasolici creierul sau amani sa te ocupi de probleme, sanatatea ta fizica va avea de suferit. Lucruri precum excesul de greutate, dependenta si crizele de depresie sunt toate indicii ca ar exista un dezechilibru in viata ta. Vezi cum poti sa sincronizezi mai mult lucrurile.

PEȘTI

Este ziua perfecta pentru a planifica ceva. Fa-ti timp in mod regulat pentru a te gandi la lucrurile pe care vrei sa le faci si sa le realizezi. Este esential pentru a simti ca detii control asupra vietii tale. Poate fi aproape imposibil sa-ti atingi obiectivele fara un plan concret. Asa cum nu ai construi o casa fara un plan, nici nu este intelept sa-ti construiesti o viata fara unul.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
557 locuitori

Bahu este un sat din cadrul comunei Săseni, raionul Călăraşi. Satul Bahu se află în valea rîulețului Bahu, afluent stîng al rîului Cula, la distanţa de 40 km de orașul Călăraşi și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 557 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.