06 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2749
Horoscopul pentru 7 februarie 2022
06 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2749

Horoscopul pentru 7 februarie 2022

BERBEC

Nu cadea in capcana „sarmanul de mine" astazi. Cand lucrurile nu merg in mod repetat asa cum iti doresti sau ti se intampla lucruri rele, poate fi foarte usor sa cazi intr-o mentalitate de victima. Cu toate acestea, desi nu putem controla intotdeauna ceea ce se intampla in jurul nostru si cu noi, avem intotdeauna de ales cu privire la modul in care vom gestiona situatia.

TAUR

Incearca sa te asiguri ca ai timp de calitate pentru tine astazi. Natura ta este una care prospera pe gandire intensa, creativitate, sexualitate si emotie. Fara timp suficient singur intr-un spatiu care este confortabil pentru tine, s-ar putea sa incepi sa te simti obosit. Lucruri precum iritabilitatea sau retragerea pot fi indicatori puternici ca este timpul sa fii singur cu tine insuti.

GEMENI

Ziua de azi poate fi buna pentru a petrece ceva timp creand. Desi s-ar putea sa-ti placa sportul, ai si o nota artistica innascuta. Bucuria de a crea ceva este incomensurabila, iar procesul de producere a unui produs finit poate fi foarte placut si terapeutic. Mestesuguri, coacere, constructii si gradinarit sunt toate activitatile care favorizeaza acest lucru. Fa-ti timp pentru a te exprima prin hobby-urile tale preferate astazi.

RAC

Fa-ti niste planuri pentru a scrie o scrisoare, o felicitare sau pregateste un pachet pentru cineva care e departe de tine astazi. Acest lucru poate fi foarte distractiv de facut, mai ales daca persoana care primeste nu asteapta nimic de la tine. Imaginile, mestesugurile, prajiturile, bomboanele sau cartile pot constitui un pachet minunat de trimis cuiva special. Chiar si o simpla felicitare poate lumina cu adevarat ziua cuiva.

LEU

Este o zi buna pentru tine sa pui cateva dintre acele idei creative la lucru. Scoate rechizitele preferate si distreaza-te explorand culoarea si designul. Daca ai copii, ia in considerare includerea lor in activitati. S-ar putea sa te uimeasca ideile incredibile si gandurile inovatoare pe care le au propriii tai copii.

FECIOARĂ

Daca ceva te deranjeaza astazi, gandeste-te sa vorbesti cu mama ta sau cu o persoana in varsta cu care te simti confortabil. Indiferent unde ne aflam in viata, ramane o parte din noi care atrage sprijin si ingrijire de la cineva cu mai multa experienta. Atrage putina putere din aceasta resursa valoroasa vizitand sau sunand pe cineva. Nu uita sa iti exprimi recunostinta pentru aceasta relatie de sprijin.

BALANȚĂ

Este o zi buna sa isi faci o lista de cumparaturi. Capacitatea ta de a fi economisitor si eficient va fi intarita in acest moment, asa ca de ce sa nu profiti de ea? Foloseste cateva minute pentru a cauta oferte recente sau pentru a aduna cupoane inainte de a pleca. Si daca te simti tentat sa-ti cheltuiesti economiile pe ceva generos, revino la lista ta! Pastreaza-ti bugetul in prim-plan si mergi direct la casa cand ai terminat.

SCORPION

Sunt sanse mari sa te mentii ocupat astazi. Aspectele energetice care au loc te pot face cu adevarat dornic sa te ocupi de treburile care trebuie facute. Te poti gandi la ceva ce ai prefera sa faci? Ei bine, bine, dar odata ce ai terminat aceste lucruri, ar trebui sa ai suficient timp pentru a face si ceva recreational. Profita la maximum de aceasta zi grozava pentru a intra atat la munca, cat si la joaca.

SĂGETĂTOR

De ce sa nu iei o pauza pentru odihna si relaxarea mult meritata astazi? La urma urmei, chiar si tu trebuie sa te relaxezi din cand in cand. Daca exista unele lucruri de care trebuie sa ai grija cu adevarat, poti sa faci planuri de petrecere a timpului liber sau de recreere dupa aceea. Fa o plimbare lunga si ai grija de tine odihnindu-te.

CAPRICORN

S-ar putea sa primesti o vizita neasteptata astazi si este destul de probabil ca va fi cineva care are nevoie de confort si sprijin. Indiferent daca ai o lista uriasa de lucruri pe care doresti sa le realizezi sau daca planuiesti sa o iei usor, nu iti indeparta prietenul. Treburile si hobby-urile te vor astepta cu rabdare, dar acordarea de ingrijire si sprijin cuiva care are nevoie de multe ori nu o va face. Deschide-ti usa si inima daca apare situatia.

VĂRSĂTOR

Astazi s-ar putea sa doresti sa discuti despre orice planuri pe care le ai sau ai dori sa le faci cu cei cu care locuiesti. Daca locuiesti singur, nu exista prea multe sanse ca planurile tale sa afecteze pe cineva, dar cei care convietuiesc cu altii, trebuie sa isi acorde timp pentru a extinde aceasta curtoazie. S-ar putea ca altcineva din casa sa aiba niste intentii de care tu nu erai constient sau poate fi cineva care are nevoie de ceva de la tine.

PEȘTI

Pune putina muzica ca sa te trezesti astazi, mai ales daca te simti putin singur. Muzica are adesea un efect la fel de puternic ca si conversatia. Acest lucru se datoreaza faptului ca iti ofera o cale de a comunica cu o parte mai profunda a ta. Natura ta sensibila poate gasi confort si speranta prin armonii si ritmuri ca nimic altceva. Scoate-ti piesele preferatele si asculta, canta sau chiar danseaza. Bucura-te din plin de ziua ta!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
584 locuitori

Tarasova este un sat din cadrul comunei Solonceni, raionul Rezina. Satul Tarasova este situat la o distanță de 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 584 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.