03 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2566
Horoscopul pentru 4 februarie 2022
03 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2566

Horoscopul pentru 4 februarie 2022

BERBEC

Ca persoana care se bucura de a fi atletica , zile ca aceasta ofera o priza minunata pentru energia ta. S-ar putea sa petreci mult timp cu familia ta astazi, dar probabil vei atinge si baza cu multe altele. La un moment dat s-ar putea sa te regasesti in centrul atentiei. Te vei simti in mod deosebit indragit de toti cei din jurul tau si vei aprecia bunatatea lor. Bucura-te de ziua ta libera.

TAUR

Daca esti singur si cauti dragoste, este posibil sa o gasesti astazi intr-un mod efemer. Acest lucru poate fi o problema daca camera este de fapt ca un metrou aglomerat, dar aici se cere credinta. Daca aceasta persoana pare sa iti impartaseasca atractia, veti reusi sa va regasiti reciproc. Ai multe de asteptat cu nerabdare. Bucura-te de aceasta zi.

GEMENI

S-ar putea sa te simti in contradictie cu restul lumii acum, in timp ce tanjesti doar pentru o perioada linistita. Vezi daca poti gasi un echilibru intre petrecerea timpului doar cu familia si timpul singur. Daca setezi alarma sa te trezeasca devreme, te poti bucura de linistea zorilor. Daca nu esti un copil matur, poti sa stai in biblioteca pentru cateva ore de singuratate.

RAC

Interesele profesionale sunt servite cu siguranta de intuitia si imaginatia ta fertila astazi. Scrisul, vorbirea sau artele dramatice ar putea fi implicate. Daca cariera ta implica comunicare de orice forma, asteapta-te sa captezi interesul multor persoane. Schimbarile pozitive ale carierei sunt in vant, desi s-ar putea sa nu fie evidente inca. Nu este momentul sa iti faci griji pentru viitor. Deocamdata, lasa-ti imaginatia sa te ghideze.

LEU

Calatoria scurta in cartierul tau poate fi facuta astazi aproape imposibila de factori pe care nu ii poti controla cum ar fi traficul. Daca ai comisioane de facut, amanele. Daca poti, mergi cu bicicleta. Daca trebuie sa mergi in masina, totusi, asigura-te ca ai muzica preferata cu tine, astfel incat sa poti face ceva in timp ce astepti in trafic. Altfel, vei innebuni cu plictiseala.

FECIOARĂ

Un tanar coleg ar putea parasi locul de munca in circumstante ciudate, iar acest lucru ar putea veni ca un soc pentru tine. Este posibil sa fi fost destul de indragostit de aceasta persoana si sa te intrebi despre adevarul din spatele plecarii. Barfa te poate acapara, dar nu-i acorda nici o atentie. Sansele sunt ca este o problema de sanatate, dar nimeni, inclusiv colegul tau, nu se simte confortabil discutand.

BALANȚĂ

Este posibil sa ai planuri de a te conecta cu prietenii si probabil ca astepti cu nerabdare. Cu toate acestea, ai putea avea parte de unele piedici. Concentratia si perseverenta ta sunt ambele mai mari decat de obicei, asa ca nu este probabil sa renunti la tot ceea ce incepi azi. Prin urmare, aceasta este o zi buna pentru a incepe sau a continua proiectele care inseamna mult pentru tine.

SCORPION

Astazi este posibil sa experimentezi, oricat de scurt, cel mai intens si mai rafinat tip de iubire spirituala. Poate ca asta este pentru un prieten, copil, iubit sau poate pentru toate formele de viata de pe planeta. De asemenea, te simti ca un artist, asa ca daca ai planificat sa faci ceva cadou, acesta este momentul sa o faci. Toate semnele arata succes si pentru alte proiecte artistice.

SĂGETĂTOR

Astazi te-ai putea confrunta cu o multime de oameni pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Probabil ca vei gasi acest lucru interesant si stimulant, dar te-ai putea simti si un pic infocat. De asemenea, s-ar putea sa nu fie cel mai bun monent. Aceasta ar putea fi o zi mai buna pentru a asculta decat pentru a incerca sa vorbesti. Uneori asta impresioneaza oamenii mai mult decat orice ai putea spune.

CAPRICORN

Cineva care locuieste departe si de care nu ai auzit de mult timp, te poate surprinde astazi cu un apel telefonic. Vei fi incantat si probabil vei ramane la telefon prea mult timp. S-ar putea sa ai nevoie sa rezolvi cateva probleme, dar vremea te-ar putea mentine in interior. Nu-ti fa griji. Vei avea timp sa te ocupi de alte probleme presante. Fii creativ!

VĂRSĂTOR

Simte-te liber sa te inscrii astazi in propria ta creativitate pentru a rezolva orice problema care iti poate veni in cale. Nu simti ca ai nevoie de o abordare rationala si metodica. Acest tip de mentalitate a fost deja incercat. Acum este timpul sa explorezi un mod mai intuitiv de a finaliza orice sarcina pe care doresti sa o abordezi acum. Exerseaza mai mult din natura ta sensibila.

PEȘTI

Atingerea unui obiectiv pe termen lung te-ar putea face sa te simti entuziast, energic si fericit. De asemenea, probabil ca vei cauta sa iti faci unele idei despre viitor, pentru alte proiecte. Activitatile de grup te-ar putea ajuta sa primesti anumite beneficii in acest moment si te-ar putea pune in legatura cu oameni noi care ar putea deveni apropiati. Seara, mergi la un film captivant. Un thriller ti s-ar potrivi bine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.