02 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2895
Horoscopul pentru 3 februarie 2022
02 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2895

Horoscopul pentru 3 februarie 2022

BERBEC

S-ar putea sa fii prea liber cu banii tai chiar acum. De obicei esti atent cu ei, dar spiritul generozitatii si abundentei este cu siguranta cazut peste tine si esti mai inclinat sa fii generos cu cei la care tii. Dupa ce totul este spus si facut, ai putea intra in panica, dar nu. Te pricepi sa faci bani. O mica strangere a centurii mai tarziu este complet posibila si nu iti va face rau.

TAUR

Odata cu atmosfera planetara de astazi, natura ta senzuala este in plina inflorire. Daca exista un partener romantic in apropiere, persoana respectiva ar trebui sa fie atenta! S-ar putea sa existe o multime de alti oameni in jur, asa ca probabil sansa de a fi singur nu se va prezenta pana in aceasta seara. Daca nu te intelegi cu partenerul, cel putin te vei distra bine. Stai linistit si ai rabdare!

GEMENI

Schimbarile care au loc acasa ar putea duce la venituri mai mari. Poate ca se muta un nou coleg de camera, reducandu-ti costurile de cazare sau s-ar putea chiar sa te gandesti sa te muti intr-un loc nou, poate unul mai aproape de locul in care locuiesc sau lucreaza membrii familiei. Orice ar fi, s-ar putea sa nu para prea mult, dar ar trebui sa faca o schimbare in situatia ta financiara pe termen lung.

RAC

Asteapta-te ca relatia ta romantica sa fie mai buna ca niciodata astazi. Comunicati bine intre voi si tineti cont de sentimentele celuilalt. Cat de minunat este sa poti mentine o legatura inspirata si plina de satisfactii cu cineva care te iubeste. Sunt multe de recunoscut. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a va duce relatia la nivelul urmator. Partenerului tau nu se va deranja sa discute acest lucru.

LEU

Totul ar putea parea gresit astazi. Casa nu arata bine, mobilierul trebuie reglat si probabil ca nici tu nu esti multumit de felul in care arati. Perfectionismul tau ar putea incepe si te-ai putea arunca in actiune, hotarat sa faci totul bine. Nu te deranja! Probabil ca nu poti face nimic pentru a arata bine astazi. Relaxeaza-te. Maine vei vedea lucrurile diferit.

FECIOARĂ

Familia, care inseamna mult pentru tine poate face din casa ta un loc mai cald si mai confortabil. Probabil ca vei petrece mult timp reparand-o pentru a primi complimente sincere. Singurul dezavantaj, ar putea fi ca partenerul actual ar putea sa nu fie acolo din cauza unor circumstante care nu pot fi controlate. Bucura-te de vizita si invita-ti familia sa se intoarca atunci cand partenerul tau este acolo, daca este posibil.

BALANȚĂ

Problemele legate de bani ti-ar putea provoca cateva batai de cap. Ai putea fi impartit intre dorinta de a pune bani deoparte pentru viitor si impulsul de a cumpara ceva ce ti-ai dorit de mult timp. Poate exista o modalitate de a o avea in ambele sensuri. Economiseste putin mai mult si incearca sa gasesti un pret redus pentru articolul tau. Ia totul in considerare si rezolva, inainte de a innebuni.

SCORPION

In cazul in care esti implicat intr-o relatie, vei avea parte de o surpriza placuta, pentru ca totul devine tot mai serios iar acest lucru te bucura, deoarece nu erai sigur incotro va indreptati. Este un moment bun sa pui la punct si o colaborare pe plan profesional, deci, nu da cu piciorul unor propuneri ce parea de-a dreptul interesante.

SĂGETĂTOR

Vei fi testat astazi, asa ca pregateste-te pentru ceva neasteptat. O mare parte din viata ta se pune in discutie in acest moment si esti obligat sa te confrunti cu audienta. Este ceva care seamana cu adevarat cu fiinta ta interioara? Daca da, ar trebui sa poti face fata acestei provocari. Daca te lupti, poate ar trebui sa iei acest lucru ca pe un semn ca ai nevoie de o schimbare majora in viata.

CAPRICORN

Iti este teama sa treci cu relatia in care te afli la un alt nivel, asa ca atunci cand apare o propunere din partea persoanei iubite, eviti sa ii oferi raspunsuri. In mod evident relatia cu persoana iubita se dinamizeaza, iar evolutia rapida a lucrurilor nu este chiar pe placul tau.

VĂRSĂTOR

Cariera si problemele legate de bani continua sa functioneze bine pentru tine, si, probabil, si pentru romantismul din viata ta. Viata ta poate fi invidia celorlalti, dar probabil simti ca lipseste inca ceva. Aceasta este o zi buna pentru a explora studii metafizice si spirituale. Este un moment de tranzitie, iar acest tip de interes iti poate usura lucrurile, mai ales daca cei apropiati iti impartasesc interesul.

PEȘTI

Ziua de astazi este una numai buna pentru a te putea concentra pe aprofundarea prieteniei cu oamenii din jur. Exista posibilitatea sa fii mai timid decat de obicei, dar vei face tot posibilul sa iti raspunzi la unele intrebari personale. Nu te ingrijora daca cei din jur te vor intreba de bunastarea si viata ta de familie. Sa nu iti fie frica sa impartasesti mai multe despre viata ta. Exista posibilitatea sa iti faci prieteni noi si sa te mai destinzi putin. 

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1278 locuitori

Grigoreşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 43 km de oraşul Sîngerei şi la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1278 de oameni. Satul Grigorești a fost întemeiat în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.