31 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2748
Horoscopul pentru 1 februarie 2022
31 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2748

Horoscopul pentru 1 februarie 2022

BERBEC

Duelurile in dragoste sunt susceptibile sa ajunga la un punct culminant, si vei descoperi ca persoana care te provoaca are la dispozitie destul de mult praf de pusca. Cele mai bune atuuri ale tale sunt abilitatile tale de a comunica si de a vedea ambele parti ale unei probleme. Cheia este sa nu te implici prea emotional, desi este mult mai usor de spus decat de facut.

TAUR

Emotiile tale extrem de coplesitoare sunt de natura sa sperie oamenii astazi, mai ales cand vine vorba de chestiuni care implica relatii intime. Cu exceptia cazului in care rezultatul dorit este sa convingi pe toti cei din jurul tau ca esti complet nebun, poate fi cel mai bine sa te retragi. Lasa pe altcineva sa preia conducerea astazi si s-ar putea sa fii destul de placut surprins de unde ajungi tu si aceasta persoana speciala.

GEMENI

In timp ce tendintele pe termen lung din viata ta s-ar putea sa nu mearga exact asa cum vrei tu, cu siguranta ai o multime de placeri pe termen scurt de care sa te bucuri, mai ales astazi. Simte-te liber sa te rasfeti cu lucruri carora le-ai putea spune nu in mod normal. Exista acum o oportunitate grozava de a forma o legatura extrem de puternica cu cineva apropiat. Gaseste aceasta conexiune facand lucrurile pe care iti place sa le faci cel mai mult.

RAC

S-ar putea sa fii nerabdator sa incadrezi lucrurile din viata ta in adaposturi. Cand vine vorba de chestiuni de dragoste, acest lucru poate fi greu de facut, mai ales intr-o zi ca asta. Apeleaza la spiritul tau de pionierat sa cauta ceva nou si incearca sa nu te limitezi la ceea ce ai avut initial in minte. Poate ca te asteapta ceva mai mare si mai bun. Il vei gasi doar daca indraznesti sa accepti ceva in afara normei.

LEU

S-ar putea sa ai chef sa te intorci sa fii student la liceu, pur si simplu trecand prin pubertate si sa te alaturi celorlalti copii in discutii animate despre cui ii place pe cine si cine iese cu cine. Urmeaza-ti capriciul cu apeluri telefonice catre prieteni apropiati care ar fi bucurosi sa impartaseasca natura ta de copil. Poarta ceva rosu astazi pentru a iti aduce aminte de stralucirea naturii tale iubitoare.

FECIOARĂ

Ai grija sa nu fii prins de oameni nepasatori sau volubili, mai ales cand vine vorba de chestiuni ale inimii. Emotiile tale tandre sunt prea sensibile pentru a indura necugetarea. Incearca sa nu investesti emotional in situatii sau oameni astazi. Totul va fi mai bine in perioada urmatoare.

BALANȚĂ

Norocul tau tocmai s-a intors in ceea ce priveste problemele de dragoste si s-a transformat in bine! Ar trebui sa stai relaxat astazi cand vine vorba de problemele inimii. Daca, dintr-un motiv oarecare, nu esti, poate ar trebui sa te gandesti cine sta langa tine. Poate ca este timpul pentru o schimbare. Aceasta este ziua ta pentru a fi fericit.

SCORPION

Romantismul este in aer, si dintr-o data observi ca in jurul tau cuplurile merg mana in mana, schimband priviri dornice. Acest lucru te poate face sa te gandesti la propria situatie. Daca doresti sa faci o miscare catre cineva, nu ezitati sa mergi mai departe, dar nu te agata prea mult de rezultate pozitive. Daca iti faci sperante prea mari, s-ar putea sa ajungi sa cazi greu. Doar, ia-o usor.

SĂGETĂTOR

Natura ta optimista si activa este exact ceea ce ii indeamna pe oameni spre tine. Atentia este susceptibila sa se intoarca in directia ta astazi, cand cunostintele sociale isi dau seama ce persoana incredibil de capabila esti. Concentreaza-te pe punctele tale forte si accentueaza aceste puncte in tot ceea ce faci. Oamenii din jurul tau te vor gasi irezistibil. Ai unda verde solida cand vine vorba de dragoste si dragoste in seara asta.

CAPRICORN

Astazi este una dintre acele zile in care te-ai putea simti letargic si deprimat. Din anumite motive, chiar daca ai o dorinta de a te ridica si de a face ceva, se pare ca exista o greutate de doua tone chiar deasupra capului tau. Intre timp, toti ceilalti sunt opriti. Probabil ca esti mai bine asa. Invata din greselile altora. Aduna informatii astfel incat sa stii cel mai bine cum sa procedezi pe cont propriu.

VĂRSĂTOR

Inima ta este susceptibila sa bata mult mai repede decat de obicei. Dragostea este in aer, in copaci si in oamenii din jurul tau. Orice ai face astazi, asigura-te ca iti petreci seara cu cineva special. Dragostea poate fi foarte expansiva pentru tine. Doar cea mai mica samanta va inflori intr-o floare superba chiar in fata ochilor tai.

PEȘTI

Mai mult ca sigur, a existat cel putin o perioada in viata ta in care te-ai simtit ca rapitorul urat. Poate ca asta a avut ceva de-a face cu greutatea ta. Indiferent daca acest sentiment de nesiguranta sau constiinta de sine a fost autoimpus sau nu, este timpul sa scapi de astfel de ganduri si sentimente. Astazi este o zi in care sa iubesti fiecare parte din tine. Fii mandru de tine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1155 locuitori

Hînceşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Hînceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Hînceşti a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.