22 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1867
Horoscopul pentru 23 decembrie 2021
22 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1867

Horoscopul pentru 23 decembrie 2021

BERBEC

Iti petreci o mare parte din viata slujind alte persoane iar acum iti poti reevalua „datoria" fata de ele. Poate ca cineva profita pe nedrept de natura ta buna sau poate ca in sfarsit experimentezi dorinte pe care simti ca trebuie sa le indeplinesti. Priveste obiectiv situatia ta, fara a te simti vinovat, intristat sau cu frica de a-ti pierde un prieten. Fericirea ta conteaza si ea!

TAUR

Intotdeauna vezi clar ambele parti ale unei situatii. Astazi s-ar putea sa judeci posibilele cursuri viitoare de actiune avand in vedere trecutul. Valorile anterioare pot fi supuse la incercari, iar opiniile anterioare pot fi revizuite. Ai putea lua in considerare incheierea unei relatii sau intrarea in una noua. Acest lucru poate necesita efort, dar va pregati scena pentru succesul viitor.

GEMENI

Cineva pe care il cunosti de multa vreme poate disparea din viata ta. Acest lucru te poate lasa sa te simti dezorientat si neconcentrat. Ideile tale despre adevar, onoare, etica si moralitate ar putea necesita unele revizuiri in lumina evenimentelor recente. O schimbare de profesie s-ar putea profila la orizont. Urmeaza-ti inima.

RAC

Desi comunicarea este unul dintre punctele tale forte, astazi s-ar putea sa-ti fie greu. S-ar putea sa te simti introspectiv, dar o discutie deschisa si sincera ar putea fi ceea ce ai nevoie acum. Ideile si valorile se schimba si s-ar putea sa ai nevoie de indrumare pentru a-ti pune noile convingeri la lucru. O cautare a adevarului este in viitorul tau si iti vei dori niste insotitori pe drum.

LEU

Plangerile legate de sanatate si stres ar putea forta reevaluarea situatiei tale actuale, in special a locului de munca. Poti sa te gandesti bine la abilitatile tale si la modul in care acestea pot fi utilizate in alte domenii. Comunicarea din locuri indepartate poate aduce noi oportunitati de a urmari vechile ambitii. Nu le anula imediat. Schimbarea este in vant. Nu este intelept sa incerci sa o opresti.

FECIOARĂ

Copilul tau interior iese la suprafata astazi. Amintirile din vremurile bune scot in evidenta latura ta jucausa. S-ar putea sa doresti sa incerci forme de distractie de care te-ai bucurat candva, dar le-ai abandonat de mult. Copiii ofera inspiratie si iesire pentru aceasta energie. Spune-le povesti despre propria ta copilarie sau citeste-le. Rasfatati-va zborurile de lux. Poti oricand sa infrunti realitatea maine.

BALANȚĂ

Renegocierea relatiilor poate provoca durere astazi. S-ar putea sa descoperi ca incercarea de a remedia ceva nu va functiona. Emotiile din trecut care au creat dificultati pot reaparea. Eliberarea lor ar putea aduce curajul de a merge mai departe. Legaturile cu ceilalti sunt ca materia si energia. Ele pot fi modificate, dar nu pot fi create sau distruse. Indiferent de forma pe care o ia, o legatura adevarata va exista intotdeauna.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa lasi deoparte tendinta ta obisnuita de a impinge inainte fara sa arunci o privire inapoi. Ai putea sa reconsideri ideile trecute si sa le vezi intr-o lumina cu totul noua. Circumstantele pot forta reevaluarea locului de munca sau a stilului de viata actual.

SĂGETĂTOR

Astazi este vorba de reevaluare. Visele sau ambitiile pe care este posibil sa le fi abandonat ar putea reaparea. Ai putea fi fortat sa infrunti dificultati in situatia ta actuala. S-ar putea sa decizi sa ceri cateva favoruri de la oameni de la care nu ai auzit de multi ani. Datoriile vechi pot necesita rambursare. Acesta este un moment minunat pentru a lega capetele libere, a obtine inchiderea si a merge mai departe.

CAPRICORN

Amintiri fericite si dureroase din copilarie ar putea veni in minte astazi, aducand o noua intelegere a modului in care experientele tale timpurii va afecteaza situatia actuala. Perspectivele neasteptate ar putea aduce o noua perspectiva asupra prezentului si viitorului. Ai putea realiza ca un curs personal sau profesional nu este potrivit pentru tine. Nu lasa frica sa-ti copleseasca nevoia de tranzitie.

VĂRSĂTOR

Desi s-ar putea sa te simti confortabil cu mediul tau, ai putea primi un semnal inconfundabil ca este timpul pentru schimbare. Acest lucru ar putea implica o slujba diferita, permitandu-ti sa utilizezi abilitatile si talentele. Nu lasa sarcinile mici, dar necesare, sa te faca sa renunti la un nou curs de actiune. Reprezinta o etapa vitala in dezvoltarea ta personala.

PEȘTI

Succesul financiar brusc ar putea produce schimbari in stilul tau de viata. Prin urmare, regandeste-ti situatia actuala si ia in considerare urmărirea unor vise vechi pe care este posibil să le fi abandonat. Obiectivele si interesele spirituale se pot schimba iar vechii prieteni ar putea fi lasati in urma si pot incepe noi prietenii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
3540 locuitori

Corotna este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Corotna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Corotna alcătuia 3540 de oameni în anul 2002. Satul Corotna a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.