20 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2415
Horoscopul pentru 21 decembrie 2021
20 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2415

Horoscopul pentru 21 decembrie 2021

BERBEC

Activitatea din jurul tau creste si ar trebui sa adaugi energia ta in grup. Nu simti ca trebuie sa-ti iei aparatura scumpa pentru a fi parte din multime. Ceea ce ai nevoie pentru a te conecta cu grupul nu se poate cumpara dintr-un magazin ci vine din inima ta. Angajeaza-te in discutii intelectuale. Vor fi recompensante.

TAUR

Nu te atasa prea emotional de munca ta astazi. Vei avea un succes mai mare atunci cand te indepartezi de ceea ce incerci sa obtii. O perspectiva mai neutra asupra problemei te va face mult mai eficient iar aceasta este o putere care ar trebui sa o folosesti. Cheia este sa te asiguri ca nu te stapaneste.

GEMENI

Aflarea adevarului intr-o situatie este cheia pentru tine. Astazi poti dori sa duci lucrurile la un alt nivel. Acest lucru nu se poate intampla pana cand toate faptele nu sunt clare. Aminteste-ti promisiunile pe care le faci si tine-te de ele cu incredere. Emotiile tale puternice sunt incarcate cu energie de foc.

RAC

Imagineaza-ti ca faci parte dintr-un cor magnific astazi. Rolul tau este sa canti frumos, dar fii constient si de celelalte voci. Asigura-te ca vocea ta nu ineaca pe nimeni altcineva. Ramai integrat in evenimentele de astazi. Nu incerca sa fii prevazator, dar asigura-te ca vocea iti este auzita.

LEU

Ceea ce nu poti gasi intr-un loc, vei putea gasi in altul. Nu renunta pana nu gasesti ceea ce cauti. Cheia zilei de astazi este sa iei puterea emotiilor tale si sa o folosesti. O atitudine cinica nu va face decat sa complice lucrurile si sa ingreuneze lucrul cu alti oameni.

FECIOARĂ

Pastreaza lucrurile usoare si inaltatoare astazi. Daca esti deschis catre noi moduri de a face lucrurile, iti pot veni ganduri revolutionare. Ar trebui sa anticipi viitorul si sa elimini eventualele probleme din rasputeri. Aceeasi metoda conventionala care functioneaza de ani de zile poate sa nu fie cea mai buna solutie acum. Cauta alte metode.

BALANȚĂ

Nu te lasa coplesit de energia intensa a zilei. In loc sa va starniti de el, folositi-l drept combustibil pentru a va mentine puterea interna puternica. Fiinta voastra interioara are o cantitate extraordinara de atractie care poate conduce masele. Nu te impotmoleste de nehotarare. Amintiti-va ca orice cale pe care o alegeti este cea potrivita. Nu poti gresi!

SCORPION

Emotiile tale vor fi intense. Exista o mare putere in cuvintele tale. Lasa focul sa arda rosu. Energia este contagioasa. Odata ce focul arde, va continua sa rataceasca mult timp. Aceasta este una dintre acele zile in care poti face schimbari importante in planul tau de joc. Nu va fie frica de transformarea dramatica.

SĂGETĂTOR

Lucrurile se pot intampla in jurul tau astazi. Ai putea sa te simti ca un spectator care urmareste o productie de teatru straina. Incearca sa nu devii parte din public. De fapt, energia ta este necesara in centrul scenei. Echilibreaza drama nebuna cu un pic din rationalitatea ta solida si puternica.

CAPRICORN

Astazi poti atinge un punct culminant pe plan emotional. Acest sentiment poate fi foarte puternic. Marile transformari sunt posibile sub aceasta tendinta actuala. Cauta sa te eliberezi de rutina obisnuita si simte-te liber sa iti depasesti limitele. Gaseste un sens mai profund in loc sa urmaresti multimea si tendintele actuale. Nu este momentul sa fii ieftin sau meschin. Fii serios!

VĂRSĂTOR

Cel mai bine ar fi sa faci o meditatie profunda astazi. Conexiunea cu spatiul tau interior este incredibil de valoroasa. Realizeaza ca marea transformare vine atunci cand eliberezi controlul. Lasa lucrurile sa curga fara probleme si nu-ti face griji atat de mult despre organizarea si planificarea tuturor actiunilor tale. Pastreaza lucrurile simple si usoare. O intelegere generala a situatiei va veni de la sine.

PEȘTI

Valorifica energia zbuciumata prezenta astazi. Acesta este un moment minunat pentru a te exprima intr-o maniera puternica. Poti ajunge la extreme la acest nivel, asa ca ai grija cum iti folosesti puterea. Cheia este sa nu te atasezi prea mult de ideile tale si de rezultatele pe care le doresti. Lucrurile se vor intampla asa cum trebuie sa se intample.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
739 locuitori

Iorjniţa este un sat din cadrul comunei Cosăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 739 de oameni. Satul Iorjnița a fost menționat documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.