17 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2605
Horoscopul pentru 18 decembrie 2021
17 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2605

Horoscopul pentru 18 decembrie 2021

BERBEC

Ar fi indicat sa ai grija pe unde vei face cumparaturi in aceasta zi deoarece exista riscul sa pierzi o suma de bani sau anumite acte. Astazi se pare ca vei reusi sa rezolvi o problema de familie si vei incerca sa iti planifici timpul astfel incat sa poti finaliza mai multe activitati. Incearca sa nu te epuizezi prea tare pentru a nu suferi unele probleme de sanatate.

TAUR

In decursul acestei zile vei fi tentat sa iti asumi mai multe responsabilitati pentru a iti putea imbunatati situatia financiara. Chiar daca ideile tale originale nu sunt luate in seama de superiori, nu fii dezamagit deoarece exista o persoana care va dori sa iti ia in considerare sfaturile. Exista posibilitatea sa te gandesti sa faci o schimbare in relatia ta sentimentala si vei dori sa ceri sfatul unui prieten apropiat.

GEMENI

Prietenii te vor ajuta sa petreci unele momente placute alaturi de persoanele dragi, astfel incat sa uiti de problemele ce te apasa. Se pare ca astazi vei fi in forma si vei fi tentat sa iti exprimi dorintele indraznete pe care le ai. Te vei gandi sa faci unele calatorii in interes profesional sau de afaceri, dar ar fi indicat sa te consulti cu persoana iubita asupra deciziei pe care o vei lua.

RAC

In aceasta zi totul ar trebui sa mearga bine la nivel personal si profesional. Te simti puternic si viguros, dar esti un pic vag astazi. Exista posibilitatea sa nu te poti concentra pe ceea ce ai de facut si ai putea fi usor de distras. Aceasta nu este o zi buna pentru a incepe noi proiecte. Incearca sa te concentrezi asupra finalizarii sarcinilor mai vechi pentru a o face o zi plina de satisfactii.

LEU

Se pare ca investitiile financiare la nivel personal nu vor fi in zadar. Le-ai putea oferi parintiilor tai un imprumut sau vei cheltui o suma mare de bani pentru imbunatatirea casei. Caldura si comoditatea din inima casei tale inseamna mult pentru tine azi. Persoana iubita va fi alaturi de tine si te va sprijini in ideile pe care le vei avea.

FECIOARĂ

Astazi se pare ca vei avea parte de unele conversatii lungi cu unele persoane pe care le iubesti foarte mult. Incearca sa te simti liber dar nu pune prea multe intrebari deoarece vei fi considerat un mare bagacios de catre membrii familiei, prieteni apropiati si colegi. Fa tot posibilul sa ii impresionezi cu sinceritatea si convingerea ta.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea posibilitatea sa faci cunostinta cu o persoana deosebita cu care vei reusi sa legi o prietenie foarte frumoasa. Ar fi indicat sa iti controlezi limbajul pentru a nu lasa o impresie gresita celor din jurul tau. Ar fi bine sa te odihnesti si sa iti pui in ordine gandurile pe care le ai.

SCORPION

In aceasta zi vei fi plin de energie si pregatit de munca. Dupa-amiaza vei fi tentat sa incepi un program riguros de exercitii pentru a compensa timpul pierdut cu unele probleme. Ar fi indicat sa incepi intai cu mersul pe jos si yoga apoi sa treci la exercitiile mai dure. Incearca sa nu te epuizezi prea tare pentru a nu avea unele probleme de sanatate.

SĂGETĂTOR

In cazul in care in aceasta zi vei fi nevoit sa faci o calatorie, ar fi indicat sa fii precaut si sa iti verifici cu atentie bagajul, deoarece risti sa iti uiti unele obiecte necesare. Incearca sa nu iti asumi prea multe responsabilitati deoarece exista posibilitatea sa nu le poti indeplini de unul singur. Partenerul de viata iti va reprosa ca ai uitat de un eveniment destul de important.

CAPRICORN

Chiar daca vei fi tentat sa faci unele promisiuni, ar fi bine sa analizezi cu atentie situatia astfel incat sa fii sigur ca le poti indeplini. La locul de munca vei reusi sa rezolvi o problema financiara ce iti ameninta cariera. Ar fi indicat sa incerci sa scapi de stres petrecand cateva momente alaturi de persoanele dragi.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi te vei regandi la unele dintre valorile tale fundamentale, nesigur daca acestea mai sunt inca relevante pentru tine. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, numai ceea ce este in inima ta. In cazul in care obiectivul tau este de a trai in mod autentic, atunci va trebui sa faci unele schimbari mari in viata ta. Nu actiona pripit. Analizeaza lucrurile inainte de a lua masuri.

PEȘTI

Datorita capacitatii tale de comunicare, te vei descurca minunat intr-un grup nou de persoane. Vei fi apreciat pentru felul in care te comporti si vei fi invidiat de multi. Ai sanse sa primesti un cadou care te va surprinde din partea unei persoane de sex opus.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
652 locuitori

Cozeşti este un sat din cadrul comunei Grigorăuca, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Sîngerei și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 652 de oameni. Satul Cozești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.