14 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2037
Horoscopul pentru 15 decembrie 2021
14 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2037

Horoscopul pentru 15 decembrie 2021

BERBEC

Permite-ti putin timp emotional astazi, daca simti ca o meriti . Esti atat de infasurat in dramele altor oameni, incat te simti epuizat atunci cand vine vorba de propriile preocupari. Calmeaza-te si relaxeaza-te fizic si mental. Sa fii prea stresat cu privire la o anumita problema nu este sanatos. S-ar putea sa sfarsesti prin a lucra mult mai mult decat ai vrea.

TAUR

Zilele trecute, ai facut o promisiune pentru a lucra constant cautand o anumita stabilitate. Asadar, ziua de azi va veni ca o surpriza nepoliticoasa. Te poti astepta sa primesti stiri care contesta programul rigid pe care l-ai stabilit sau sa intalnesti persoane care sunt hotarate sa te descurajeze. Depaseste aceste obstacole sau te vor depasi.

GEMENI

Astazi va trebui sa-ti demonstrezi rezistenta. Ai nevoie de multe si nu ai de ales decat sa le oferi celorlalti contributia asteptata de la tine. Nu exista nici o cale de scapare. Esti un jucator cheie in evenimentele din jurul tau. Cu siguranta ca ai observat asta. Oricat de mult ai dori sa pleci intr-o vacanta, nu o poti face acum.

RAC

Cuvintele tale te pot implica astazi in probleme, asa ca fii atent la ceea ce spui. Incearca sa te abtii la comentariile pripite alimentate de emotii intense. Aceste comentarii pot fi intelese gresit si pot fi folosite impotriva ta mai tarziu. Adu dispozitia vesela in grup si lasa atitudinea incapatanata acasa.

LEU

Cuvintele tale te pot pune astazi in probleme, asa ca fii atent la ceea ce spui. Incearca sa pastrezi o distanta de la comentariile pripite alimentate de emotii intense. Aceste comentarii pot iesi gresit si pot fi folosite impotriva ta mai tarziu. Adu-ti dispozitia vesela in grup si lasa-ti atitudinea incapatanata acasa. Obiectivele si disciplina pot fi teme majore astazi.

FECIOARĂ

Succesul financiar brusc ar putea produce tulburari in stilul tau de viata. Prin urmare, regandeste situatia actuala si ia in considerare urmarirea viselor vechi pretuite pe care poate le-ai abandonat. Obiectivele si interesele spirituale se pot schimba. Vechii prieteni ar putea fi lasati in urma si noi prietenii pot avea parte de un inceput. Este important sa iti amintesti ca, odata ce te pornesti pe aceasta noua cale, nu va mai exista cale de intoarcere.

BALANȚĂ

Astazi vei face multe dar mai raman alte lucruri de facut, dar, pana la urma, relatiile tale vor lua forme complet diferite. De exemplu, cineva din grupul tau iti va sustine ideile. Esti intr-un proces de schimbare. Toti cei care conteaza vor veni sa te sustina.

SCORPION

Valorifica-ti energia care o ai astazi pentru ca acesta este un moment minunat pentru a te exprima intr-o maniera puternica. Poti merge la extreme la acest nivel, asa ca ai grija cum iti intretii puterea. Cheia este sa nu te atasezi prea mult de ideile tale si de rezultatele pe care le doresti. Lucrurile se vor intampla asa cum trebuie sa se intample.

SĂGETĂTOR

Este posibil sa experimentezi astazi o explozie de energie fizica care te indeamna sa dai viata in emotiile tale. Actioneaza-ti adevaratele sentimente in orice moment. Considera ca esti o forta care trebuie luata in calcul. Nu este nevoie sa fii amenintator sau agresiv. Stii ca daca cineva te pacaleste, ai puterea si curajul de a te apara.

CAPRICORN

Exista o cantitate mare de combustibil disponibila pentru focul tau astazi, asa ca mergi spre asta. Petrece timp cu copiii si fii creativ. Arata o buna utilizare a personalitatii iubitoare de distractie, incurajandu-i pe altii sa se joace. Aceasta este o zi buna pentru a-ti oferi talentele pentru eforturi de grup. Vei fi un plus binevenit pentru fiecare situatie sociala.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa simti ca cineva incearca sa se implice in treburile tale. Este important sa nu uiti cine esti acum. Nu te mira daca simti o atractie negativa pentru cineva sau ceva. Daca o simti, indeparteaza-te de situatie. Nu este responsabilitatea ta sa ii faci pe toti fericiti. Nu te lasa in jos in timp ce incerci sa-i ridici pe ceilalti.

PEȘTI

Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Vei fi nevoit sa faci cateva drumuri in plus pentru a putea termina anumite sarcini de pe langa casa. Incearca sa fii atent la tot ceea ce faci, deoarece astazi esti predispus la mici accidente din cauza agitatiei. Fii calm si analizeaza orice miscare vei fi nevoit sa o faci. Totul va fi la fel chiar daca te grabesti sau nu.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1883 locuitori

Svetlîi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexeevca și Svetlîi. Localitatea se află la distanța de 30 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Svetlîi a fost menționat documentar în anul 1913 cu denumirea Denevița Nouă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.