13 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2731
Horoscopul pentru 14 decembrie 2021
13 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2731

Horoscopul pentru 14 decembrie 2021

BERBEC

Ziua ce urmeaza este promitatoare! Aspectele planetare dau un impuls vietii tale emotionale si ar trebui sa te elibereze de recenta perioada de incertitudine care te-a chinuit incat nu ai putut sa ai incredere in propria judecata. Oricat de dificil a fost, indoiala trebuie sa fi servit unui scop.

TAUR

Fara indoiala ai impresia ca vezi totul mai clar decat in trecutul recent. Energiile planetare se aliniaza pentru a sparge ceata mentala pe care ai experimentat-o iar ultimele zile te-au facut sa te gandesti foarte mult si ai invatat cateva lectii, care ar trebui sa fie evidente astazi. Acum depinde de tine sa aplici acele lectii.

GEMENI

Recent ai avut senzatia ca proiectele tale profesionale nu iti apartin tie, ci unor persoane apropiate, poate parintilor tai care si-au dorit sa le ai. Poate ar fi bine sa iti analizezi cariera din toate unghiurile pentru a incerca sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat. Astazi ar trebui sa poti vedea mai clar.

RAC

Se pare ca baza ambitiei tale sociale a luat un pic de bataie in ultima vreme. Energiile planetare ar trebui sa iti ofere niste dorinte noi. Ele pot fi de o natura mai modesta, dar asta nu inseamna ca nu vor fi importante. Ceea ce te motiveaza pe plan profesional va fi mai sanatos si mai putin egoist. In cele din urma, va fi o evolutie pozitiva, satisfacatoare.

LEU

Iata ziua in care s-ar putea sa accepti in sfarsit ca ai tendinta de a juca rolul de parinte in relatiile tale sentimentale. Tu esti cel care stabileste limite, organizeaza lucrurile si isi asuma responsabilitatea. Partenerul tau ar trebui sa incerce sa te deschida catre partea ta mai sensibila si mai fragila.

FECIOARĂ

Ti-e teama ca oamenii nu te vor mai intelege pentru ca te-ai schimbat prea mult? Ai senzatia ca ai lasat unii oameni in urma? Da, se poate, dar ce poti face? Nu toata lumea se poate schimba in acelasi ritm ca tine. Prietenii tai nu au nicio problema cu schimbarile pe care le-ai suferit. Ia in considerare aceasta posibilitate!

BALANȚĂ

Nu ai aceleasi pareri ca toti ceilalti. Desigur, acesta este cazul fiecaruia dintre noi. Dar parca incepi sa ai din ce in ce mai multe pareri diferite fata de ceilalti. Poti decide ca este timpul sa iti proiectezi propriul loc de munca, unde singurul sef cu care sa nu fii de acord esti tu! Acest lucru va comporta unele riscuri, dar recompensele potentiale sunt mari

SCORPION

Poate te-ai gandit sa remaniezi relatia cu partenerul tau, cu exceptia cazului in care ti s-a oferit deja o mana noua. Aceasta pauza in relatia ta poate fi o tranzitie necesara in calatoria ta catre o intimitate sporita. Incepand de astazi, relatia voastra este din nou pe drumul cel bun si va continua sa progreseze fara probleme. Fa efortul de a observa ce s-a schimbat.

SĂGETĂTOR

Exista o oarecare probabilitate ca emotiile tale sa se fi schimbat in ultimele zile. Nu mai esti atras de aceiasi oameni. Nu esti sigur de tine la serviciu si chiar te intrebi daca atractivitatea ta te-a parasit. Incepand de astazi, aceste indoieli vor fi risipite. Ia inima.

CAPRICORN

Se pare ca emotiile tale se schimba in mai bine! Probabil ai ezitat in ultimele zile, incapabil sa iei vreo decizie. Te simteai nesigur, de parca nu ai mai putea avea incredere in tine. A fost o perioada deosebit de suparatoare. Nu arunca precautia in vant, dar increderea in sine iti va reveni astazi.

VĂRSĂTOR

Exista o oarecare posibilitate ca in ultima luna sa fi fost ezitant cu privire la angajamentele tale, ca si cum ai fi fost intr-o animatie suspendata. Poate ai devenit constient de erorile pe care le-ai facut in trecut si ti-a fost teama ca le vei repeta. Acum ca esti constient de trecut, poti si vei infrunta viitorul cu mai multa incredere.

PEȘTI

Energia ta revine astazi, mai ales in ceea ce priveste treburile inimii. Astazi vei fi eliberat de legaturile indoielii cu privire la judecata ta. Cu tine, indoiala de sine este un subiect deosebit de delicat. Esti nefericit atunci cand increderea dispare. Fluxul de energie a fost restabilit, desi va poate dura cateva zile pentru a iti reveni complet din calvarul din ultimele saptamani.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1786 locuitori

Pîrjolteni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Pîrjolteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Călărași și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1786 de oameni. Satul Pîrjolteni a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.