09 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1647
Horoscopul pentru 10 decembrie 2021
09 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1647

Horoscopul pentru 10 decembrie 2021

BERBEC

La locul de munca, vei fi nevoit sa faci un proiect destul de important ce iti poate aduce o marire de salariu sau, de ce nu, o avansare in grad. Munca pe care ai depus- o in ultima vreme, va fi in sfarsit rasplatita. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza placuta ce te va emotiona destul de tare.

TAUR

Ar fi indicat sa nu iti faci prea multe griji cu privire la felul in care faci lucrurile in aceasta zi. In schimb, ar fi bine sa te concentrezi pe sentimentele si relatiile tale. Este nevoie de o atitudine delicata si sensibila, spre deosebire de un mod militar dur pentru a face fata lucrurilor. Vei reusi sa afli ca prin adoptarea unei oferte de cultivare, oamenii vor fi mult mai receptivi cu tine in general.

GEMENI

Ar trebui sa simti un sentiment reinnoit de incredere astazi, care te va ajuta sa iti ancorezi emotiile si sa dai putere gandurilor si ideilor tale. Nu lua o atitudine pesimista fata de tot ce te inconjoara. Mentinand un punct de vedere negativ despre anumite lucruri, adaugi doar probleme fata de anumite situatii. Ai tot dreptul sa fii fericit.

RAC

Aranjeaza-ti energia agresiva a zilei, si foloseste-o pentru a iti impinge intentiile inainte. Intensitatea emotionala de astazi te va pune in genunchi daca nu esti atent. Secretul este sa valorifici energia si sa o utilizezi in avantajul tau. Incearca sa nu fii prins in focul incrucisat al conflictului. Foloseste forta lenta, generoasa, care te va ajuta sa iti indrepti gandurile si emotiile.

LEU

Astazi nu este o zi in care sa ramai inchis si infocat. Pune trecutul in urma si continua-ti viata. Prinde ocaziile cu ambele maini si roteste motorul in treapta superioara. Nu te uita la ce ai in spate si incearca sa te concentrezi pe orizontul larg deschis in fata ta. Aceasta este o zi excelenta pentru a transforma caldura in noi aventuri. Transforma-ti viata intr-un film de actiune in care tu esti starul.

FECIOARĂ

Astazi poate fi o zi extrem de productiva. Esti intr-un spatiu bun din care sa lucrezi si acest lucru te va ajuta in toate eforturile tale. Astazi este, de asemenea, o zi excelenta pentru a privi unele dintre tendintele pe termen lung care se deplaseaza prin viata ta acum. Ia in considerare urmatorii cinci sau zece ani si gandeste-te cum actiunile tale iti vor afecta viitorul. Planifica totul inainte de a continua.

BALANȚĂ

Mintea ta ar trebui sa fie clara astazi si comunicatiile ar trebui sa fie extrem de bune pentru tine. Foarte putine cuvinte vor fi necesare pentru a iti expune punctul tau de vedere. Te vei conecta cu persoane de pe mai multe niveluri. Realizezi faptul ca ai informatii importante de impartasit cu cei din jurul tau. Opinia critica, practica si fundamentata joaca un rol cheie in activitatile zilei.

SCORPION

Vizita unui prieten te va ajuta sa treci peste anumite probleme neplacute ce s-au intamplat in ultima perioada. Stresul acumulat te va face sa iei unele decizii ce iti vor schimba stilul de viata. La locul de munca vei avea ocazia sa participi la un nou proiect ce iti va imbunatati situatia financiara. Se pare ca sefii sunt multumiti de felul in care iti faci treaba.

SĂGETĂTOR

Desi poate fi o zi cand tot ce vrei sa faci, este sa te relaxezi, poate ca nu poti simti ca poti. O mica voce iti spune sa mai lucrezi. Poate ca te inspiri sa iti cureti dulapul, sa schimbi peisajul sau sa iti speli ferestrele. Pune aceste lucruri deoparte. Munca manuala fortata nu este calea de a merge astazi.

CAPRICORN

Semnele spun ca te poti astepta la o perioada foarte profitabila cateva saptamani inainte. Ai muncit din greu in ultima vreme si este firesc ca ai ajuns in acest stadiu. Vei putea masura progresul facut si iti vei evalua puterea. Indiferent ce faci, tine-o tot asa!

VĂRSĂTOR

Fii atent pe unde umbli astazi. Exista un element de neintelegere al zilei care ar putea face dificila trecerea printre oameni. Vestea buna este ca emotiile tale sunt destul de solide. Stabilitatea ta interioara ar trebui sa te ajute sa pastrezi un cadru minunat de sanatate, indiferent de evenimentele care se petrec.

PEȘTI

La locul de munca, vei fi nevoit sa faci un proiect destul de important ce iti poate aduce o marire de salariu sau, de ce nu, o avansare in grad. Munca pe care ai depus- o in ultima vreme, va fi in sfarsit rasplatita. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza placuta ce te va emotiona destul de tare.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.