09 decembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3213
Horoscopul pentru 9 decembrie 2020
09 decembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3213

Horoscopul pentru 9 decembrie 2020

BERBEC

Visezi frumos, dar cum să nu te laşi furat de vise când inima ta e atât de fericită şi de entuziasmată în faţa iubirii. Cineva îţi face promisiuni superbe şi crezi în ele cu tărie. O discuţie cu partenerul de suflet ar avea conotaţii cu totul speciale azi, de parcă v-aţi lua angajamente solide şi credibile unul faţă de altul. Vă declaraţi iubirea veşnică sau luaţi decizii de destin împreună. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime şi e o plăcere să fiţi tot timpul alături, aducându-vă amândoi contribuţia la planurile mari şi frumoase de viitor.

TAUR

Primeşti un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în faţa ta o persoană cu mai multă experienţă care ştie ce spune şi practic îţi oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat şi ajunge doar să fie pus în practică. Sfatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.

GEMENI

Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie. Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

RAC

Merită să investeşti oricât pentru a-ţi crea mediul confortabil la care visezi. Umbli prin magazine cu o dorinţă avidă de a găsi mobila perfectă, decoraţiunile cele mai grozave, elementele care îţi vor asigura ţie confortul deplin, exact aşa cum doreşti. Ai toate şansele să-ţi creezi spaţiul ideal în care să te simţi bine, pentru că îţi concentrezi toată energia asupra locuinţei. După ce toate îşi vor găsi locul potrivit în casa ta, vei putea spune cu inima plină de fericire că da, casa ta e un rai. Se resimte un aer proaspăt, o lumină aparte între pereţii casei tale şi când te uiţi în jurul tău, eşti încântat ce vezi. Asta numeşti tu acasă!

LEU

Nu ajunge doar să visezi frumos – deşi acesta e cel mai bun start către ceea ce vei obţine – dar trebuie să şi faci ceva concret pentru ca visele tale să prindă contur. Azi treci la fapte, pui mâna pe unelte şi găseşti cea mai directă cale spre împlinirea dorinţelor tale. Eşti mulţumit de felul cum evoluează lucrurile, semn că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup şi suflet în această minunată construcţie. Priveşti spre finalul acestei etape cu nerăbdare, cu entuziasm şi cu bucurie, convins că numai de tine depinde ca acest plan să ajungă acolo unde ţi-ai dorit. Visele tale se materializează superb, dar trebuie să pui umărul concret pentru a atinge acest ţel!

FECIOARĂ

Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie. Ai în faţă două direcţii: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să… Ce să alegi în situaţia de faţă? Inima îţi transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raţionale şi pragmatice vor cântări mai mult. Acum nu contează ce doreşte sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situaţia dată, ca atare asumă-ţi răspunderea.

BALANȚĂ

Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventura care ţi se deschide acum în fata ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudentă, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur. În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal ca prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe tine şi încrezător că direcţia aceasta duce unde trebuie. Continuă!

SCORPION

Eşti tras în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi. Nu ştii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balanţă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce îţi oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid în perspectivă. Gândeşte-te ca atare mai mult la viitor decât la prezent.

SĂGETĂTOR

Nu ştii încotro s-o iei, ori pentru că, momentan, nu ai nicio soluţie, ori pentru că ai mai multe variante la dispoziţie şi niciuna nu e pe placul tău. Dacă tot eşti în asemenea dilemă, stai pe loc, nu lua azi decizia finală, pentru că vor mai apărea unele detalii foarte curând care te vor ajuta să înţelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau îndrumare, acceptă să fii călăuzit pe una din aceste direcţii, pentru că ai pe cineva alături care a depăşit cu brio un astfel de hop şi acum ştie să dea sfaturi şi la alţii. El poate fi un exemplu care a reuşit şi care e demn de urmat.

CAPRICORN

Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mişcă şi eşti gata să renunţi, copleşit de pesimism. Adună-ţi forţele şi îndreaptă-ţi privirea şi spre cer, pentru că de acolo va veni şi soluţia adecvată. Totul e să crezi cu tărie că vrei acel ajutor, să îl laşi să se manifeste în viaţa ta şi, dacă vine sub altă formă decât cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepţi totuşi. Nu întotdeauna soluţia divină e aceeaşi cu cea umană, deci nu te împotrivi, pentru că sigur e varianta optimă pentru tine în acel moment. Nu te aştepta ca un vis împlinit să arate neapărat aşa cum ţi l-ai imaginat tu.

VĂRSĂTOR

Visele tale de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începi să pregăteşti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gândeşti la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tău, pentru că te întorci acasă cu bateriile încărcate. O ieşire undeva cu prietenii este binevenită, deci mobilizează-ţi amicii şi ieşiţi împreună la un ceai!

PEȘTI

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ţi se reproşează acum, chiar şi cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă iei acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situaţie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu, ca atare nu fugi de adevăr, chiar dacă deranjează. Ia taurul de coarne acum şi acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul nici ghinion, nici pedeapsă, ci şansa justă de a redresa situaţia în cel mai corect mod. Repararea greşelii este şansa ta de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.