28 aprilie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2928
Horoscopul pentru 28 aprilie 2018
28 aprilie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2928

Horoscopul pentru 28 aprilie 2018

BERBEC

Nu te aştepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie. Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru tine conotaţii speciale.

TAUR

Odihna de care ai azi parte e binevenită, pentru că îţi oferă starea perfectă pentru a te detaşa de toate. Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Discuţiile pe care le ai cu familia au şi ele un rol pozitiv asupra stării tale psihice, pentru că primeşti de la cei dragi promisiuni şi garanţii că planurile comune vor ajunge la îndeplinire curând. Tocmai pentru că nu apare nimic să te consume fizic sau psihic în vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire în perspectivă spre ceea ce speri să clădeşti de acum încolo.

GEMENI

Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Fii mai flexibil în faţa ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate. Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, luptă pentru a-ţi impune punctul de vedere, dar gândeşte-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la tine. Poate e undeva la mijloc şi ar merita ascultată şi părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos.

RAC

Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente. O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume consistente sau măcar a unei promisiuni demne de încredere.

LEU

Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Există în preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, şi la originea antipatiei sale pare să fie situaţia ta financiară. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru că nu sunt în siguranţă. Ori te trezeşti acasă fără portofel, ori faci vreo afacere proastă, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ţi ies bine calculele! Nu te încrede în cei care fac promisiuni de îmbogăţire rapidă, pentru că nu tu vei fi cel care câştigă, ci ceilalţi, pe seama ta!

FECIOARĂ

Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin. Nu numai că e o plăcere pentru tine să te afli printre cât mai mulţi oameni, dar numai acolo apar şi cele mai bune şanse de a te îndrăgosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu plăcere să îţi atragă atenţia cineva special, încât, la finalul zilei, să poţi spune că ţi-ai pierdut complet capul. Dacă îţi lipsea iubirea, ieşi în lume şi caut-o: e acolo, undeva!

BALANȚĂ

Eşti un colaborator de nădejde care sare cu plăcere în ajutorul celorlalţi ori de câte ori este solicitat. Dacă lumea apelează la tine e semn că ţi se recunoaşte superioritatea, valoarea şi autoritatea în anumite domenii, pentru că nimeni nu-ţi contestă experienţa. Ai câţiva ani mai mult decât cei care bat azi la uşa ta, tocmai de aceea îţi oferi serviciile cu maturitate şi seriozitate, conştient că ceilalţi chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o plăcere să poţi fi de folos şi, mai ales, să ţi se respecte îndrumările.

SCORPION

Bugetul s-a cam terminat şi când faci calcule la finalul unei perioade foarte încărcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu sună promiţător. Dacă tot ştii că mergi pe un teren fragil, poţi lua unele măsuri de precauţie ca să nu te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma, sau chiar să mai renunţi la unele cheltuieli, dacă pot aştepta. Atât banii care vin, cât şi cei care pleacă din cont, cunosc unele întârzieri şi hopuri enervante, de aceea va trebui să faci paşi cumpătaţi ori de câte ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste măsură şi nici nu crede în promisiuni de câştig deocamdată iluzorii.

SĂGETĂTOR

E foarte stimulativ anturajul în care te afli azi, pentru că te ambiţionează să dai tot ce ai mai bun din tine, să nu aştepţi, să acţionezi acum şi aici, pentru că acesta e momentul perfect pentru o iniţiativă de zile mari. Deţii toate resursele pentru a reuşi ce ţi-ai propus şi ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te împing de la spate şi îşi aduc şi contribuţia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleaşi, dar, unindu-vă cu toţii forţele, ritmul va creşte, înaintând împreună spre reuşită!

CAPRICORN

Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele, poate chiar are şi el aceleaşi scopuri de atins şi v-aţi putea uni forţele ca să vâsliţi amândoi în aceeaşi direcţie şi în acelaşi ritm. Vă completaţi excelent unul pe altul, şi vă încurajaţi reciproc să ajungeţi acolo unde visaţi, pentru că ţelul vostru se apropie! Dacă ai înainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar aşa, punând amândoi în acelaşi coş atâtea resurse pozitive, rezultatele nu au cum să fie departe. Conlucraţi, discutaţi, consultaţi-vă şi succesul apare mai repede!

VĂRSĂTOR

E ciudat modul în care cei din jur te completează, de parcă aceleaşi persoane au şi un efect stimulativ asupra ta, dar şi de piedică. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astăzi, ci vei resimţi tot ce faci ca pe un pas înainte şi doi înapoi, dar poate e bine să mai fii tras şi de mânecă în avântul tău, ca să nu greşeşti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, aşadar, dar nu-ţi pierde energia pozitivă cu care ai pornit la drum, deci ţine cont şi de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru că ei văd diferit lucrurile.

PEȘTI

Ai mari rezerve că ceea ce visezi să atingi ar fi posibil, dar norocul tău e legat de prezenţa unei persoane din preajma ta care are rol binefăcător asupra ta: de balsam, de liniştire a psihicului tău cam negativist. Ascultă-l, urmează-i îndrumările şi sfaturile, ţine cont de părerile sale care sunt avizate, bine documentate şi argumentate încât ai putea să-i calci pe urme fără reţinere. El vede lucrurile dintr-o lumină mult mai clară decât tine, pentru că tu eşti copleşit de pesimism, de neîncredere, de teama de a nu eşua sau de a nu lăsa o impresie proastă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
147 locuitori

Țapoc este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 147 de oameni. Satul Țapoc a fost menționat documentar în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.