02 august 2016, 10:31 Caleidoscop views 13664
Cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi (Foto)
02 august 2016, 10:31 Caleidoscop views 13664

Cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi (Foto)

Jurnalista Cristina Evtodii și alesul inimii ei, prezentatorul Gabi Marcu, s-au căsătorit duminică. Cei doi au organizat o cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi.

Cristina a purtat o rochie cu ornamente tradiționale, în timp ce proaspătul ei soț, Gabi, a îmbrăcat o cămașă albă, destul de lejeră. Unii invitați s-au asortat stilului evenimentului de familie al cuplului, așa că au îmbrăcat ținute inspirate din tradiția populară a zonei.

Cei doi sînt împreună de aproape patru ani și s-au cunoscut în timpul unui eveniment organizat de o colegă a lui Gabi. Gabi Marcu este cunoscut datorită emisiunilor radio, dar și TV, el fiind și moderator de evenimente. Cristina a muncit o perioadă în calitate de fotograf, fiind foarte solicitată la evenimentele cu vedete, sau sesiunile foto în care participă celebrități de la noi, iar mai tîrziu tînăra jurnalistă a muncit și redactor-șef la un site pentru femei.

Sursa: kankan.md

Cuvinte cheie:

Cununie , casatorie , costum popular , manastire

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
705 locuitori

Vozneseni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vozneseni, Troiţa și Troian. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 70 de km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 705 oameni. Satul Vozneseni a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.