01 ianuarie 2016, 11:00 Caleidoscop views 7683
Astrolog: Anul 2016 va fi rodnic, dacă vom renunţa la iluzii
01 ianuarie 2016, 11:00 Caleidoscop views 7683

Astrolog: Anul 2016 va fi rodnic, dacă vom renunţa la iluzii

Anul 2016 va aduce mai multe surprize şi va fi rodnic dacă oamenii vor renunţa la iluzii şi vor începe a munci. Favoriţii astrelor în anul maimuţei de foc, simbolul anului care vine, vor fi persoanele pragmatice şi întreprinzătoare. Acestea sunt doar câteva dintre previziunile pentru anul ce vine, făcute de astrologul Lucia Palii.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea succes în domeniul financiar în prima parte a anului. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi de cele Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor bucura de bunăstare în a doua jumătate a lui 2016. Potrivit astrologului, anul 2016 este un an excelent pentru îmbunătăţirea aspectului fizic şi moral.

Lucia Palii prognozează că trecerea planetei Jupiter în zodia Balanţă în toamna lui 2016 va aduce un echilibru, se vor aplana conflictele şi se vor crea noi parteneriate. Anul Maimuţei de foc va aduce schimbări şi la nivel de convingeri sociale, vor apărea noi ideologii.

Potrivit previziunilor astrologice, pătratul Saturn-Neptun din anul 2016 va comporta aspecte negative – migraţiile vor continua. Această aliniere a planetelor poate aduce cataclisme naturale, devieri neplăcute pe piaţa petrolieră, farmaceutică. În schimb, combinaţia favorabilă din primăvara lui 2016 a planetelor Jupiter şi Pluton va aduce o ameliorare în sfera financiar-bancară.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Anul Nou , 2016 , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
484 locuitori

Leca este un sat din cadrul comunei Antoneşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de oameni. Satul Leca a fost menționat documentar în anul 1489.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.