31 decembrie 2015, 16:00 Caleidoscop views 9395
2016 este anul Maimutei de Foc. Vezi ce iti aduce acesta
31 decembrie 2015, 16:00 Caleidoscop views 9395

2016 este anul Maimutei de Foc. Vezi ce iti aduce acesta

Anul Maimutei de Foc incepe pe data de 8 februarie 2016 şi se incheie pe data de 27 ianuarie 2017, aducand momente neplacute, dar si episoade de extaz, care va vor marca destinul.

Ani de nastere pentru zodia Maimutei: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004, 2016.

Tuturor nativilor ni se va parea ca devenim mai energici, gata sa purcedem la cucerirea unei sorti mai bune. Cei mai avantajati vor fi chiar nativii maimute, ce vor reusi prin inteligenta lor nativa si prin puterea de adaptare sa-si recreeze destinul. Anul se va dovedi la fel de turbulent si tulburator ca cel precedent, aparand in plus si alt fel de provocari, dintre cele mai diverse.

Nativii care vor reusi sa-si exploateze inteligenta vor avea sansa de a urca pe scara sociala sau financiara, mai ales daca vor fi si muncitori. Cum Maimuta este uneori prea increzatoare in propriile forte, nu este exclus ca unii nativi sa aiba reusite fantastice, pentru ca in scurt timp sa dea faliment.

Este un an care poate marca fundamentarea unor activitati de viitor, insa trebuie exploatat din plin, deoarece in urmatorii 12 ani vor aparea si probe insurmontabile, deci „baza" va trebui sa fie foarte solida.

Fiind un an de „foc", este posibil sa se manifeste un regim termic si pluviometric specific secetei. Pentru fiecare nativ in parte, Anul Maimutei va aduce alt fel de „daruri".

Sobolanul

In Anul Maimutei veti avea de multe ori o stare de spirit lipsita de griji si plina de bucurie. Ar fi indicat sa acordati o atentie deosebita rinichilor, sistemului urinar si intestinelor. Va fi un an excelent pentru o relatie frumoasa si o posibila sarcina.

Bivolul

Cand Bivolul intalneste Maimuta, este timpul ca acesta sa se ridice la cele mai inalte standarde. Anul Maimutei de Foc va aduce bunastare si noroc Bivolilor mai mult ca in anul anterior. Este timpul pentru a pune grijile şi preocuparile deoparte, pentru a accepta provocarile profesionale, iar castigurile vor fi substantiale.

Tigrul

Va fi un an foarte dificil, schimbator si greu pentru cei nascuti sub semnul zodiacal al Tigrului. Aceasta situatie e cauzata de faptul ca Tigrul si Maimuta nu s-au putut intelege niciodata, pe baza unor incompatibilitatii. In Anul Maimutei de Foc, va fluctua sectorul financiar si veti fi nevoiti sa lucrati din greu. Tigrii se pot lovi de modificari majore la locul de munca, in familie si pe alte multe planuri.

Iepurele

Iepurele are capacitatea de a simti situatiile incerte inca de la inceput, atunci cand acestea sunt neclare pentru ceilalti. 2016 ii va aduce Iepurelui destule momente incomode. Cu toate acestea, cu rabdarea si talentul sau firesc, Iepurele va reuai sa iasa cu bine din toate incurcaturile.

Dragonul

Dragonul are calitati de bun organizator si o ajuta pe zburdalnica Maimuta. Anul Maimutei de Foc va fi pentru Dragon un an cu bucurii, prosperitate si fara probleme majore. Va fi de asemenea si o perioada propice relatiilor de dragoste. Dragonii vor avea suficienta rezistenta si energie sa cladeasca o cariera de top.

Sarpele

Cu talentul si abilitatile de conducere caracteristice, veti fi remarcati si apreciati de anturaj. Toate ideile de la locul de munca ar putea fi acceptate si apreciate. Anul nu va fi insa unul bun pentru relatia de iubire. Vi se sugereaza mai multa comunicare si onestitate.

Calul

Calul e cunoscut ca fiind unul dintre cele mai prietenoase semne zodiacale. Inteligenti si atractivi, au nevoie de libertate, pentru a face totul asa cum doresc. Cei care incearca sa le faca probleme, vor avea parte de frustrari. De-a lungul anului 2016, veti avea o relatie excelenta cu familia si prietenii.

Oaia

Anul Maimutei de Foc nu va favoriza Oaia sub aspect financiar. Nu e recomandat sa va avantati in cheltuieli prea mari. Daca doriti sa va salvati bugetul, trebuie sa va controlati dorinta de consum excesiv. Este bine sa acceptati ofertele de voluntariat din strainatate.

Maimuta

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor avea parte de momente excelente si rodnice. Acest an e primul, dintr-o lunga perioada de timp, in care veti fi capabili sa va desprindeti de responsabilitati si sa faceti progrese mari in orice directie. Aduceti entuziasm si stare de bine celor din jur. Un an de vis, cu proiecte realizabile.

Cocosul

Cocosul se poate simti descurajat si e tentat sa-si reorganizeze viata, ca raspuns la starea de insecuritate. Pot aparea dificultati, in special in afaceri, dar aceasta situatie ar putea scoate la iveala curajul si devotamentul sau. Impulsionati de necesitatea de a razbate, s-ar putea sa se suprasolicite.

Caine

Pentru nativii Caine, apar sanse mari de trai mai bun, care va aduce si satisfacţii emotionale. Capacitatile creative vor fi in prim plan, in toate domeniile. Vor exista frustrari cauzate de provocarile acumulate in ultimii ani, dar veti avea succes. Evitati cheltuielile pe produse de lux si taiati-le pe cele inutile.

Mistretul

Toti nativii se vor confrunta cu multe provocari, care vor necesita mult curaj pentru o rezolvare decenta. Pe plan financiar, puteti obtine sprijin din partea unor persoane puternice, care va vor recompensa eforturile si talentele. In relatiile sentimentale, pot aparea insa si unele „ghinioane".

 

Sursa: acasatv.md

Cuvinte cheie:

Anul Nou , horoscop , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.