10 februarie 2015, 16:12 Caleidoscop views 8780
Accident casnic bizar: o femeie a fost „atacată” de aspirator
Foto: gandul.info
10 februarie 2015, 16:12 Caleidoscop views 8780

Accident casnic bizar: o femeie a fost „atacată” de aspirator

O femeie din Coreea de Sud a suferit un accident ciudat în timp ce dormea întinsă pe podea: aspiratorul robotizat a pornit singur şi i-a prins părul. Pentru "eliberarea" femeii în vârstă de 52 de ani a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

O femeie în vârstă de 52 de ani din Coreea de Sud a fost victima unui accident casnic bizar. În timp ce dormea întinsă pe podea, aspiratorul robotizat a pornit singur şi i-a prins părul, scrie The Independent.

Coreeana a fost trezită de durere şi, după ce a încercat în zadar să se „elibereze", a cerut ajutorul pompierilor.

O echipă a sosit la faţa locului şi i-a acordat femeii primul ajutor. Aceasta a suferit câteva răni uşoare la nivelul scalpului.

Incidentul a atras din nou atenţia autorităţilor, care au avertizat cetăţenii în repetate rânduri cu privire la riscurile la care se supun atunci când dorm pe podea, practică destul de des întâlnită în această ţară, notează sursa.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

Coreea de Sud , casa , incident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.