09 august 2014, 11:08 Caleidoscop views 17898
Al 3-lea Război Mondial vine vara asta? Două profeții înfricoșătoare!
Foto: revistafelicia.ro
09 august 2014, 11:08 Caleidoscop views 17898

Al 3-lea Război Mondial vine vara asta? Două profeții înfricoșătoare!

Rusul Pavel Globa a prezis că războiul va începe la 5 zile de la Olimpiada de la Soci. Și atunci a fost ocupat Sevastopolul. Neamțul Alois Irlmaier a prezis conflicte concomitente în Mediterana, Orientul Mijlociu și Balcani, care se vor globaliza. La distanță de 60 de ani, cele două profeții au un numitor comun: vara lui 2014.La 25 martie 2011, un clarvăzător rus, rezident în Germania avertiza că „al treilea război mondial va începe în 2014”. Se întîmpla asta la Moscova, unde Pavel Globa participa la o... conferință internațională a astrologilor, parapsihologilor și șamanilor. 
 
În șirul de previziuni de la Nostradamus începînd, interpretate cu mai mult sau mai puțin talent, aceasta părea să fie doar încă un avertisment. Și atît. Totuși, Globa venea cu cîteva detalii pe care anul 2014 le-a confirmat. Din păcate. El a spus mai întîi că războiul avea să vină în timpul Olimpiadei de Iarnă de la Soci sau imediat după. Apoi, a venit cu o dată și mai precisă: a cincea zi după încheierea Olimpiadei. Pavel Globa mai spunea că războiul va începe în Crimeea ucraineană și că vor fi implicate la început Rusia și Ucraina, apoi statele Uniunii Europene și Statele Unite, subliniind că ceea ce ar putea începe ca un conflict local va ajunge unul pe scară globală, escaladînd în vara lui 2014.

Globa a mai zis că anul 2011 va fi unul liniștit. Și cum în 2011 au avut loc cele două cutremure catastrofale din Japonia, cu valul de tzunami, cu zecile de mii de morți și cu pericolul exploziei unei centrale nucleare, detractorii lui Globa i-au dezavuat previziunile. Ce fel de an liniștit a fost 2011? Dacă a greșit cu anul acela, de ce n-ar greși și cu 2014?

La sfîrșitul lui 2011, ca răspuns detractorilor săi, Pavel Globa a exclamat: „Dar Japonia nu este Rusia!”. Apoi, le-a amintit că în 1991, cînd URSS s-a dezmembrat, a fost o vară grea, cu multe eclipse. O vară grea era programată și pentru 2014, cu trei eclipse la rînd, în iunie-iulie, și încă trei eclipse în restul anului. „Am avut un an catastrofal că ăsta acum 20 de ani, cînd Uniunea Sovietică s-a prăbușit!”.

La conferința clarvăzătorilor de la Moscova, Pavel Globa spusese: „Războiul înfricoșător o să înceapă în luna martie a anului 2014, sau chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci. Dar cel mai sigur e că va începe la 5 zile după ce Jocurile se vor fi terminat”. Acum, iarna și primăvara lui 2014 au trecut, acum că știm ce s-a întîmplat imediat după Olimpiadă, nu putem trece cu vederea cîteva fapte: pe 28 februarie, la doar 5 zile de la Jocuri, trupele rusești au început să-și intensifice mișcările de ocupație la Sevastopol. Tragic de exacte previziunile lui Pavel Globa!

Cei care știu cît de cît activitatea de clarvăzător a rusului, știu și că el a prevăzut, cît se poate de exact, alte cîteva evenimente majore: dezastrul de la Cernobîl, atacurile teroriste asupra World Trade Center, la New York, de exemplu...

Cei care nu cred în previziunea lui de acum, au lansat teoria unei mari conspirații și a unei mari manipulări. Pentru a ne speria pe noi, toți locuitorii planetei, un grup de interese s-a folosit tocmai de datele predicțiilor lui Globa. A spus Globa că va începe totul la 5 zile după Soci, în Crimeea? Atunci marele manipulator, oricine ar fi el, a făcut trupele rusești să se miște, la Sevastopol, în Crimeea, la exact 5 zile după Soci. Astfel, cu teama că și celelalte previziuni se vor împlini, cei vizați vor ceda... în cele din urmă.

PREDICȚIILE LUI ALOIS IRLMAIER


Toate ar fi cum ar fi, dacă n-ar exista o realitate dură, în estul Ucrainei, despre care ne parvin informații în fiecare zi. Și dacă nu ne-am raporta la un al doilea clarvăzător. Un neamț, de data asta: Alois Irlmaier. 

Profetul german vorbea, în anii 50, despre un al treilea război mondial care va izbucni „în numele păcii”. Vorbea despre un imens conflict cu premize religioase în Orientul Mijlociu, despre un alt gigant conflict care va țîșni din sudul Mediteranei și se va extinde peste mare, ca și despre un alt război în Balcani. Irlmaier mai are viziunea unor trupe care înaintează fără să se oprească, dinspre est spre vest. O armată va traversa Balcanii și Serbia pînă în Italia. O alta va avansa cu viteza fulgerului prin nordul Dunării, pînă în vestul Germaniei. „Valea Rinului va fi și ea devastată, pe calea aerului. Nimic nu va scăpa. Văd trei vîrfuri de lance care vin. Forțele rusești se mișcă cu cele trei vîrfuri care străpung totul în calea lor. Înaintează zi și noapte și obiectivul lor final e Germania”. 

Ca și în cazul lui Pavel Globa, Rusia se află în centrul previziunilor. O Rusie care are capacitatea să aducă moartea de la Marea Neagră la Marea Nordului și pînă-n Bavaria. „Nici iarba nu crește pe unde trec ei și mulți oameni vor muri. Rusia va rupe relațiile cu toți cei ce i-au fost prieteni”, spune Irlmaier.

A trecut mai mult de o jumătate de secol de la profețiile lui Irlmaier, iar astăzi par să se contureze. Conflictele au izbucnit simultan în Orientul Mijlociu și în sudul Mediteranei. Rusia fierbe. Balcanii... încă nu știm ce mocnește sub spuză.

Să nu uităm nici predicțiile altor profeți, între care cel mai cunoscut este Nostradamus. Descifrarea desenelor lui din „Cartea pierdută” - Codex Vaticinum Nostradami - arată că pe 27 iulie 2014 s-au deschis Porțile Infernului... care se vor închide pe 3 septembrie. Ce ne mai așteaptă în acest răstimp?

Sursa: revistafelicia.ro

Cuvinte cheie:

Profeţia , război , 2014

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
1144 locuitori

Morenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şicovăţ și Morenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 124 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1144 de oameni. Satul Morenii Noi a fost înființat în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.