24 februarie 2014, 21:37 Caleidoscop views 9161
24 februarie 2014, 21:37 Caleidoscop views 9161

Horoscopul pentru 25 februarie 2014


 

BERBEC: Răbdarea este singura “armă” pe care o ai acum la îndemînă şi pe care te poţi baza. Timpul ar fi al doilea aliat, dar numai în cazul în care îl ai la dispoziţie. Cu toate acestea, a aştepta “momentul potrivit” pentru a trece la acţiune nu este o scuză pentru amînarea unor decizii importante pe care trebuie să le iei. O zi plină de echivoc, însă, odată găsit echilibrul, nimic nu îţi poate stă în cale.

TAUR: Dansînd cu... Pluton. Luna, traversînd semnul Capricornului în această zi, alăturîndu-i-se lui Pluton ­ cel deja prezent acolo de cîţiva ani ­ îţi amplifică nu doar imaginaţia, ci şi dorinţa de a face totul în conformitate cu aspiraţiile tale. Este o zi în care probabilitatea de a obţine un succes impresionant este prezentă, este o zi care nu merită a fi pierdută cu fleacuri.

GEMENI: O zi în care, cu cît vorbeşti mai puţin, cu atît mai mult îţi poţi asculta gîndurile, descoperind adevăratul sens al celor ce ţi se întîmplă. Rămîne valabil sfatul de a nu începe ceva nou acum, de a nu pune bazele unei afaceri ­ mai aşteaptă cîteva zile pentru acest lucru. Pînă atunci rezervă-ţi timp pentru a-ţi pune viaţa la cale. O perspectiva nouă prin prisma căreia să priveşti lucrurile îţi este de folos.

RAC: Iubire versus frică. Ştim cu toţii, Iubirea vine de la Cel de Sus, frica de la cel necurat. Cum aspectul format de Venus şi Saturn, acentuat de prezenţa Lunii însemnul său de exil ­ cel al Capricornului ­ ar putea să îţi scoată la suprafaţă toate sentimentele urîte pe care le ai, mai ales în ceea ce te priveşte, este de preferat să acţionezi după cum Iubirea îţi “cere” şi nicidecum cu frica-n sîn.

LEU: Sănătatea este acel domeniu al vieţii care pare a-ţi da de furcă. Fie că este vorba despre o simplă răceală, fie că este vorba despre un reumatism accentuat sau ceva similar, că gravitate, obligativitatea de a face schimbări în rutina-ţi zilnică nu este ceva demn de neluat în seama. Poate că este nevoie şi de ceva mai multă solitudine, aşadar, rămîi pentru o perioadă doar tu, cu gîndurile tale. Ai multe de aflat...

FECIOARA: Pur şi simplu, încearcă să nu judeci oamenii ­ în special prietenii ­ atunci cînd ţi se cere ajutorul. Chiar dacă în sufletul tău, intenţia este bună, efectele pe care le generezi, atunci cînd critici, sînt cele contrare voinţei tale. Încearcă să înţelegi ce anume i-a îndemnat pe aceşti oameni să aleagă ceea ce au ales. Este şi mai simplu, şi mai liniştitor, de ambele părţi.

BALANŢĂ: Ai parte evenimente aduse în viaţa ta de influenţa Lunii, situată în cea de-a patra casă a horoscopului tău solar ­ este posibil să fii nevoit a acorda mai multă atenţie problemelor existente acasă. Şi asta deoarece ai prefera să faci orice altceva, mai puţin să te preocupi de ceva, de o problemă sau situaţie neplăcută ce nu pare a-şi găsi sfîrşitul prea curînd. Ai nevoie, însă, de o atitudine optimistă.
 
SCORPION: O zi de petrecută acasă. Sau în locul/locurile unde mai ai cîte ceva de terminat şi încă nu ai reuşit să duci la bun sfîrşit treburile. În cazul în care ai ceva important de comunicat altora, acum este momentul să o faci. Într-adevăr, este o zi a cărei atmosferă pare apăsătoare şi monotonă, însă, odată terminate treburile sau respectate îndatoririle, se va resimţi ca una dintre zilele care nu au trecut degeaba.

SĂGETĂTOR: Ai parte de ajutorul celor care îţi sînt aproape, astăzi, în special al celor care îţi sînt cu adevărat prieteni. Ceea ce te îndreptăţeşte să le spui ce ai pe suflet. Chiar dacă informaţiile (sfaturile) pe care le primeşti nu sînt pe placul tău, gîndeş-te serios la ce înseamnă acestea, căci eşti pregătit să afli şi să accepţi adevărul. Uneori, a fi vulnerabil şi a recunoaşte acest lucru nu este de condamnat.

CAPRICORN: Pe cît posibil, nu îţi asuma mai multe responsabilităţi decît poţi onora. Dacă nu ştii ce implică o acţiune nouă, dacă nu înţelegi care este mecanismul şi cum funcţionează acesta, încearcă să nu promiţi altora că vei rezolva lucrurile. Cîştigi respectul celorlalţi fără greutate, în cazul în care ştii să îţi setezi limitele şi nici să nu le depăşeşti.

VĂRSĂTOR: Probabil că această zi pare cel puţin plictisitoare. Şi ai putea să simţi acest lucru pur şi simplu pentru că visele tale sînt mai măreţe decît însăşi viaţa. Dacă prezentul nu este ceea ce ţi se potriveşte, încearcă să extragi din imaginaţia de care dai dovadă caracteristicile viitorului. Ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere că lucrurile vor fi cîndva aşa cum ţi le imaginezi.

PEŞTI: Se pare că astăzi dai dovadă de exces de zel. Încearcă să nu încalci liberul arbitru al celor care îţi cer ajutorul, căci este o zi în care foarte uşor poţi încălca limitele. Nu este o zi în care să fii în siguranţă atunci cînd te consideri mai puternic decît majoritatea, iar posibilitatea de a-ţi pierde energia cheltuind-o în acţiuni inutile este evidentă. Păstrează-ţi timp şi pentru tine însuţi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
550 locuitori

Parcani este un sat din cadrul comunei Răciula, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 550 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.