23 februarie 2014, 21:35 Caleidoscop views 9267
23 februarie 2014, 21:35 Caleidoscop views 9267

Horoscopul pentru 24 februarie 2014



BERBEC: În prima parte a zilei este bine să îţi planifici activităţile pentru întreaga săptămînă, dar să laşi loc şi neprevăzutului. Spre orele prînzului pot apărea întîlniri sau discuţii cu şefii sau cu autorităţile. Sînt momente tensionate, pentru că energia ta vitală este la cote mari şi o controlezi mai greu. De aceea, fii prudent şi ţine-ţi firea, mai ales că ţi se vor cere explicaţii vizavi de felul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Alege-ţi cu grijă cuvintele şi suţine-le cu probe viabile. După-amiază, retrage-te în mijlocul familiei şi ascultă-le sfaturile.

TAUR:
Începutul săptămînii este favorabil achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Însă, dacă ai de-a face cu documente financiare, mai ales cele careatestă plata unor bunuri sau servicii, verifică-le atent. Sînt posibile erori de redactare a textelor, dar mai ales a cifrelor, în sensul că tu poţi plăti o suma şiapoi să observi că pe documentul aferent a apărut o altă suma. Există un rost în toate, aşa încît încearcă să descoperi înţelesul dincolo de aparenţele situaţiilor prin care treci astăzi.

GEMENI: Prima parte a zilei este favorabilă rezolvării unor chestiuni parteneriale în care sînt implicaţi şi banii. Pe de altă parte, discuţiile şi demersurile legate de banişi bunuri comune au mai mult succes în orele după-amiezei. ţine cont şi de părerile celorlalţi, chiar dacă pe alocuri îţi displac. Orientează-ţi eforturile către achitarea facturilor şi taxelor. Capitolul financiar este foarte activat zilele acestea, aşa încît în orice moment îţi pot creşte veniturile pe diverse cai. Însă,evită cheltuielile nefondate şi pune bani deoparte.

RAC:
Săptămîna începe cu multă treaba la serviciu, dar şi cu discuţii aprinse între colegi. Şefii oricînd îşi pot face apariţia, fie pentru a-ţi verifica felul în care îţiîndeplineşti sarcinile de lucru, fie pentru a prezenţa informaţii noi despre activitatea profesională a locului tău de muncă. În orice situaţie, ţine-ţi firea, ascultă atent ce se discuta în preajma ta şi mai ales evită să emiţi păreri şi judecaţi. După-amiază intervin chestiuni parteneriale. Este rost de colaborări noi sau de extinderea celor în care eşti deja implicat.

LEU: Se anunţă multă treabă la serviciu. Bazează-te doar pe forţele tale şi îndeplineşte-ţi atent sarcinile de serviciu. Sînt posibile tensiuni între ţine şi colegii demuncă, de aceea fii prudent şi evită-le provocările. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele sistemului osos şi secundar digestiv.Dozează-ţi eforturile şi alternează echilibrat orele de muncă cu cele de odihnă. Evită, pe cît posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale.

FECIOARA: Ziua îţi poate aduce tensiuni în relaţia cu persoană iubita sau cu copiii. Pe de o parte îţi sînt favorizate activităţile desfăşurate împreună cu cei dragi, însăaceştia parcă nu au chef de ţine. Sau dacă au, te provoacă mai mult prin reproşuri şi reluarea unor discuţii, de mult încheiate. Fii prudent cu aceste persoane, ascultă-le doleanţele, dar evită să te implici emoţional în treburile lor. Ajută-i atît cît poţi şi nu-i lasă să profite de ţine sub nici o formă.

BALANŢĂ:
Ziua este potrivită treburilor gospodăreşti şi relaţionării cu membrii familei. Planifică acţiuni legate de curăţenii generale, de reamanejarea spaţiului în carelocuieşti, dar şi vizite la rude şi în locurile natale, dacă te afli departe de acesta. Chiar dacă poţi întîmpina neplăceri din partea unor rude apropiate, farmeculcasei şi nostalgia copilăriei îţi vor menţine bună dispoziţie şi dorinţa de a face mai mult pentru cei dragi. După-amiază relaxează-te la o şuetă.

SCORPION: Debutul săptămînii îţi poate aduce veşti despre salarizarea ta de la locul de muncă. Ori primeşti banii aferenţi în urmă unei activităţi profesionale depuse maidemult, ori favoruri, ori chiar cadouri. De asemenea este posibil să primeşti bani de la cineva aflat în străinătate sau în urmă colaborării într-un parteneriat străin. Totuşi evită cheltuielile nefondate sau planurile financiare de anvergură. Pe de altă parte, ar fi bine să te gîndeşti la o investiţie de genul un curs necesarîn domeniul profesional în care activezi.

SĂGETĂTOR: În prima parte a zilei eşti emotiv şi plin de toane. Controlează-ţi stările şi lasă-i în pace pe ceilalţi. Ar fi bine să îţi planifici toate activităţile pentruîntreagă săptămîna, avînd în vedere alternarea echilibrată a orelor de muncă cu cele de odihnă. După-amiază te vei simţi mai bine şi vei reuşi să relaţionezi corect cuceilalţi. Totuşi, nu forţă notă şi ocupă-te doar de treburi uşoare. Membrii familiei îţi pot reproşa faptul că neglijezi treburile casnice, de aceea fii prudent şi alături de aceştia.

CAPRICORN:
În orele dimineţii se recomandă treburi uşoare, pentru că organsimul tău este slăbit ai mai are nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri speciale. Sînt momente pasagereşi cu puţină atenţie şi o dietă uşoară îţi vei reveni după-amiază. Posibil să te necăjeşti datorită evenimentelor din sfera profesională. Detaşează-te şi evită implicarea emoţională, atît în relaţiile cu ceilalţi, cît şi în acţiunile pe care le desfăşori. Planifică-ţi activităţile pentru întreagă săptămînă, însă lasă loc şi factorului neaşteptat şi necunoscut.

VĂRSĂTOR:
Se pare că astăzi vei finaliza discuţiile cu un prieten sau cu o persoană care îţi oferă susţinere şi protecţie în activităţile tale socio-profesionale. Totuşi, ceea ce era important s-a spus deja zilele trecute, aşa încît ar fi bine să nu prea pui baza pe cele discutate astăzi. Răzgîndirile şi răsturnările de situaţie pot fi laordinea zilei şi tu eşti acela care le provoci. Este o perioada dificilă din punct de vedere mental, aşa încît fii prudent în vorbe. Evită deciziile majore sausemnarea documentelor de orice fel, pe cît posibil.

PEŞTI:
Ziua este favorabilă întîlnirilor cu şefii, cu reprezentanţii instituţiilor oficiale, dar şi cu prietenii. Popularitatea ta va creşte, indiferent de prestaţia ta deastăzi. Însă ar fi bine să îţi alegi cu grijă vorbele şi gesturile, pentru că mulţi ochi şi multe urechi vor fi aţintite asupra ta. Mai mult decît atît, este posibilsă ţi se ceară explicaţii vizavi de felul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Comunicarea este deficitară la toate nivelele şi pentru toată lumea, de aceea vorbeşte scurt, direct şi la obiect.  

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.