10 februarie 2014, 22:08 Caleidoscop views 4860
10 februarie 2014, 22:08 Caleidoscop views 4860

Horoscopul pentru 11 februarie 2014


BERBEC: Se anunţă a fi o zi în care ai multe de învăţat. Ideal este să nu ai doar ochii deschişi, ci şi mintea, căci trebuie să fii pregătit în orice moment pentru a riposta cu diplomaţie şi acurateţe. Nu insista acolo unde simţi că nu este loc de schimbare, mai ales dacă ştii că acele chestiuni aflate în discuţie nu sînt atît de importante pentru tine. Pot apărea probleme cu tatăl sau cu autoritatea pe care o reprezinţi.

TAUR: Încet, încet, începi să înţelegi felul în care va funcţiona viitorul tău. Sau posibile scenarii ale acestuia. Încă nu eşti complet pregătit pentru ceea ce urmează, dar, primind în “dar” viziuni despre ce va fi, începi a te adapta. Iar ziua de astăzi este perfectă pentru acest demers. Nu face promisiuni pe care să nu le poţi onora şi salvează-ţi energia cît de mult poţi.

GEMENI: Este momentul să începi a-ţi pune ordine în viaţă, neratînd niciun detaliu al existenţei tale. Ar fi bine să dai ceva de pomană astăzi, hrană mai ales, invocînd ajutorul strămoşilor. Încerci să obţii mai multe decît ceilalţi aşteaptă de la tine, dar încearcă să nu te suprasoliciţi. Încă nu ai la dispoziţie acea mare cantitate de energie mercuriană cu care eşti obişnuit.

RAC: Mai bine nu încerci să afli care este adevărul sau dacă eşti minţit ori ba. Căci, orice vei afla, îţi va face ziua mai tristă. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, mergînd pe drumul tău şi eliminînd stările negative, care îţi scad vibraţia. Nu uita să arăţi şi celor din jur ce persoană blînda eşti, înţelegîndu-le problemele, dar fără a te implica foarte mult în rezolvarea acestora.

LEU: Poţi aborda orice subiect, astăzi, în discuţiile cu ceilalţi. Nu uita, însă, să nu îi judeci pe cei care îţi cer sfaturile. Este esenţial să rămîi realist şi obiectiv, păstrîndu-ţi şi compasiunea, nu doar gîndurile bune. O zi în care a visa cu ochii deschişi nu presupune a rămîne ancorat în realitatea subiectivă. Şi, cu toate acestea, dacă îţi aminteşti să faci haz de necaz, cu siguranţă vei avea o zi superbă.

FECIOARA:
Aşteaptă-te să fii distras de la ceea ce ai de făcut astăzi. Parcă totul se întîmplă în detrimentul realizării tale profesionale. Orice s-ar întîmpla, încearcă să nu rămîi în urmă cu ceea ce ţi-ai propus să faci. Respectarea unui program clar stabilit este singurul mod de a reuşi să îi împaci pe cei din jur şi să îţi şi păstrezi un renume greu cîştigat, prin mulţi ani de muncă.

BALANŢĂ: Multă energie ai la dispoziţie, dar cu greu reuşeşti să te aduni şi să te îndrepţi într-o singură direcţie. Se pare că sînt circumstanţe (sau poate chiar contextul în care te afli) care nu îţi sînt deloc potrivite, iar lucrurile scapă de sub control. Nu renunţa, căci eşti mai aproape de reuşită decît crezi. Imaginaţia îţi este cea mai bună “prietenă”. Acceptă-i influenţa...

SCORPION: Uşor rezervat, sceptic, pe alocuri pesimist, încerci a căuta cele mai potrivite oportunităţi pentru a descoperi ce ai de făcut ca să placi celor din jurul tău. Neavînd obiceiul de a dramatiza sau de a juca teatru, se poate să fii perceput drept o persoană mult prea rigidă pentru gusturile acestor oameni. Nu este o zi în care să fii foarte conservator în gîndire.

SĂGETĂTOR: Deşi este o zi cam agitată, reuşeşti cu brio să te descurci, pentru că ştii cum să îţi organizezi timpul într-un mod eficient. Totuşi, nu te supăra dacă unele dintre proiectele tale îţi vor lua ceva mai mult timp decît te aşteptai. Este o zi în care timpul nu este de partea ta. Dacă vrei să ai parte de o zi frumoasă, nu uita să zîmbeşti, făcînd haz de necaz.

CAPRICORN: Deşi te simţi de parcă ai fi în afara cercului social, ignorat de cei din jur, nu te grăbi să ieşi în evidenţă, simţindu-te dator să îţi faci părerile cunoscute. Mai rămîi rezervat o perioadă (de altfel, specialitatea ta), căci, deşi vezi cum arată întreaga compoziţie a tabloului, nu mulţi vor fi aceia care vor putea observa aceleaşi lucruri ca şi tine. Rămîi blajin şi mai ai puţin răbdare pînă să ieşi în evidenţă.
 
VĂRSĂTOR: Încă o zi în care eşti supus încercărilor. În special la locul de muncă. Aşteaptă-te la surprize din partea persoanei iubite sau a celor cu care te-ai asociat pentru realizarea unui proiect. Nu te simţi ghinionist, este doar o perioadă “ciudată”, prin care cu toţii trecem. Chiar dacă cei din jur nu te consideră destul de important, curînd vor avea nevoie de experienţa şi de înţelepciunea ta.
 
PEŞTI: Ai parte de stări oscilante astăzi. Cînd eşti fericit, cînd te situezi în cealaltă extremă, devenind trist sau depresiv, fără a avea un motiv aparent. Evident, va trebui să îţi reaminteşti că nu emoţiile sînt cele care au puterea de a-ţi conduce viaţa şi de a-ţi influenţa deciziile. Ascultă-ţi mintea şi urmăreşte-ţi agenda prestabilită, căci doar aşa poţi trece cu bine această zi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
3523 locuitori

Elizaveta este un sat şi comună aflat în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Elizaveta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Bălți și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3523 locuitori. Satul Elizaveta a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.