05 februarie 2014, 23:23 Caleidoscop views 11448
05 februarie 2014, 23:23 Caleidoscop views 11448

Horoscopul pentru 6 februarie 2014


 

BERBEC: Luna în Taur de astăzi favorizează, în cazul tău, schimburile financiare. Ai putea mobiliza fonduri din surse total neaşteptate, pentru a sări în sprijinul cuiva din anturaj care îţi solicită sprijinul. Superiorii ierarhici sînt cu ochii pe tine, îţi observă discret dar sigur acţiunile şi ţi s-ar putea propune chiar o promovare. Spre seară ai putea simţi nevoia de intimitate şi ai putea alege să petreci clipe liniştite alături de familie.

TAUR: Astăzi eşti mult mai deschis decît de obicei şi tinzi să înclini balanţa în favoarea ta. Comunici foarte bine în limbi străine şi ar fi bine să profiţi de acest tranzit pentru a transmite gîndurile tale unui colaborator străin sau prietenilor de peste hotare. Există riscul să laşi impresia unui om arogant, autosuficient şi poate chiar autoritar. Fii flexibil şi fă paşi concreţi pentru a-ţi arăta bunăvoinţa şi amabilitatea.

GEMENI: Tu manifeşti o fire melancolică, retrasă şi ai tendinţa de a te izola, departe de ochii lumii. Lecturile neconvenţionale, despre viaţă sau filosofie, par a fi un bun debuşeu pentru starea ta de tensiune interioară. Ca urmare a muncii tale, prestată în proiecte de colaborare, ai putea fi recompensat cu o frumoasă sumă de bani care îţi linişteşte unele griji financiare. Participă la glumele copiilor sau ale partenerului de viaţă.

RAC: Ţie, Luna în Taur de astăzi îţi stimulează plăcerea de colaborare şi socializare. Interacţionezi cu mulţi oameni, poţi negocia sau reanaliza unele parteneriate şi spui răspicat ce, cum şi cînd îţi doreşti să se întîmple. Poţi acţiona ca o mîna de fier într-o mănuşă de catifea şi aduci pe tapet toate schimbările pe care le doreşti. Eşti foarte perseverent în tot ce îţi propui şi ne te laşi pînă nu duci treaba la bun sfîrşit.

LEU: Astăzi reuşeşti foarte uşor să te faci remarcat prin preocupările tale legate de sănăte, vindecare sau poate de principii naturiste de hrană. Ai putea alege să te implici într-un proiect caritabil, de responsabilitate socială din care ar putea avea de cîştigat oameni nevoiaşi, poate chiar bătrîni. Nu tolerezi prea bine autoritatea dar nici nu cedezi uşor. Tratează situaţiile cu tact, diplomaţie şi compasiune pentru a-ţi lumina existenţa.

FECIOARA: Confruntările legate de ideologii şi principii de viaţă îţi consumă mult timp şi energie astăzi. Graniţa dintre dezbatere şi confruntare este destul de fină şi îţi recomand să îţi asculţi colegii de serviciu sau subordonaţii, pentru a rămîne într-o zonă de bună cooperare şi armonie. Primeşte sfaturile şi îndrumarea persoanei iubite care îţi acordă multă atenţie şi pare că ştie cum să te ghideze pe calea cea bună.

BALANŢĂ: Tu eşti foarte senzitiv azi, emoţiile sînt destul de amestecate dar profunde. Raporturile cu şefii sau autorităţile sînt fructuoase şi ai putea fi lăudat sau recompensat pentru o treabă bine făcută. Provocările zilei par să vină dinspre partenerul de viaţă. Acordă-ţi spaţiul şi timpul necesare, fii receptiv la ce se întîmplă în jurul tău şi nu forţa evenimentele, fii flexibil, observă mersul lucrurilor şi curgi o dată cu ele.

SCORPION: Astăzi ai putea semna un contract sau perfecta un angajament la care lucrai de ceva timp. Fraţii sau prietenii apropiaţi îţi sînt alături şi îţi dau o mînă de ajutor, poate chiar înainte să le-o soliciţi. Ai putea fi inspirat să reiei unele studii sau cursuri de perfecţionare care ţi-ar putea aduce o poziţie profesioanală la care visezi de ceva timp, sau poate doar recunoaşterea meritelor tale profesionale.

SĂGETĂTOR: Tu astăzi reuşeşti să îţi mobilizezi toate resursele de care dispui pentru a face faţă volumului mare de muncă pe care o ai de gestionat. Ai putea descoperi pe neaşteptate unele nereguli în documente ce trebuiesc predate urgent, dar nu te îngrijora căci perspicacitatea este un atu al tău, care te poate scoate din multe situaţii delicate. Fii calm, prudent în trafic şi evită, pe cît posibil, manevrele bruşte.

CAPRICORN: Astăzi eşti în contact cu copilul din tine, îţi plac jocurile şi eşti foarte creativ, manifestîndu-te chiar într-o manieră artistică. Rolul de mică vedetă îţi dă încredere în tine şi te face să fii mai tot timpul înconjurat de oameni. Raporturile cu persoana iubită sînt deosebit de vesele, ştii cum să cîştigi atenţia pe careţi-o doreşti şi ai putea avea parte chiar de unele surprize plăcute sau poate chiar de o declaraţie de dragoste.

VĂRSĂTOR: Tu manifeşti o fire caldă, protectoare, dornică să sară în ajutorul celor dragi. Ai tendinţa de a-i cocoloşi pe cei din casă şi te pui în slujba lor, cu întreagă suită de servicii. Energia fizică este debordantă, iar inspiraţia pe măsură. Ai putea petrece ceva mai mult timp decît de obicei la bucătărie, pentru a-ţi răsfăţa apropiaţii. Activităţile gospodăreşti îţi fac multă plăcere şi te dedici lor pentru confortul tău.

PEŞTI: Discursul tău are o notă aparte astăzi. Cucereşti prin graţia cu care te exprimi, degaji optimism, iar zîmbetul este nelipsit de pe chipul tău. Eşti foarte dinamic, plin de energie şi ai putea face mai multe drumuri, pe distanţe scurte, pentru a pune în ordine unele contracte sau documente oficiale. Fii foarte atent pe ce îţi pui semnătura, căci eşti destul de distrat şi ai putea scăpa din vedere unele aspecte importante.     

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
741 locuitori

Grozasca este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 741 de oameni. Satul Grozasca a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.