Mergi spre compartimentul: Muzica
20 septembrie 2013, 12:44 Muzica views 38725
20 septembrie 2013, 12:44 Muzica views 38725

Adriana Ochișanu, în public cu iubitul său (FOTO)

Foto: perfecte.md

Adriana Ochișanu și-a făcut apariția la ziua de naștere a lui Igor Cuciuc, însoțită de un bărbat necunoscut. Mai mulți dintre cei prezenți la petrecere au confirmat că acesta este iubitul interpretei despre care presa a mai scris anterior, procurorul Sergiu Zmeu.

Intrebata de Acasa in Moldova cine este bărbatul care a însoțit-o, interpreta a refuzat să ofere detalii. “De ce pe toată lumea interesează asta? Chiar mă enervați! Măi, altceva chiar nu aveți ce să întrebați?”, a răspuns artista plecînd fără a mai continua discuția.

Adriana Ochișanu și-a pus toată presa în cap după ce a anunțat deschis că a divorțat de soțul ei, instrumentistul Corneliu Botgros. Cei doi au împreună un fiu. Despărțirea nu a fost una ușoară. Fostul soț și părinții acestuia au acuzat-o că nu are grijă de copil și că este interesată mai mult de noul ei iubit. De partea cealaltă, Adriana a încercat să nu toarne gaz pe foc și a declarat doar că este îndrăgostită și că își dorește să întemeieze o nouă familie.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

monden , viata , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
266 locuitori

Evghenievca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea Evghenievca se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de oameni. Satul Evghenievca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.