Mergi spre compartimentul: Muzica
25 septembrie 2018, 10:00 Muzica views 8539
Veaceslav Butusov: Tinerilor muzicieni rock le doresc un singur lucru - răbdare! (Foto, Video)
25 septembrie 2018, 10:00 Muzica views 8539

Veaceslav Butusov: Tinerilor muzicieni rock le doresc un singur lucru - răbdare! (Foto, Video)

La Chișinău a avut loc concertul legendarului muzician rock, Veaceslav Butusov, care a prezentat programul "Nautilus Pompilius". Goodbye, America!". Concertul a fost dedicat celei de-a 35-a aniversări a formaţiei „Nautilus Pompilius", acest eveniment remarcabil a avut loc pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac".

Formaţia lui Veaceslav Butusov a cîntat toate cele mai cunoscute melodii din repertoriul „Nautilus Pompilius", iar publicul a aplaudat furtunos, strigîndu-le exclamații entuziaste, recunoscînd piesele de la primele acorduri, în pofida faptului că compozițiile au fost interpretate într-un aranjament ușor modificat. Astfel, de pe scenă au răsunat asemenea cîntece precum: "Ia hociu bîti s toboi", "Titanic", "Progulki po vode", "Tutanhamun", "Şar ţveta haki", "Vzglead s ecrana" și multe altele.

În holul sălii Palatului Național „Nicolae Sulac" l-am întrebat pe Veaceslav Butusov, dacă planifică să înregistreze ceva similar cu albumul „Modeli dlea sborki", care include melodii interpretate de formaţii rock tinere și puțin cunoscute, printre care piesa „Sobaki" a formaţiei din Chișinău „Raketobili". "Ideea proiectului nu-mi aparține, am fost invitat să iau parte la el și am arătat bunăvoință ajutîndu-i pe tinerii interpreți. Și dacă mă angajez să ajut pe cineva, atunci mă strădui să fac asta incognito", a spus muzicianul.

Continuarea articolului citi'i pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concert , rock , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.