Mergi spre compartimentul: Muzica
20 aprilie 2016, 11:45 Muzica views 7653
Adrian Ursu filmează un videoclip la dorința femeilor (Video)
20 aprilie 2016, 11:45 Muzica views 7653

Adrian Ursu filmează un videoclip la dorința femeilor (Video)

Recent, Adrian Ursu, alături de Alex Calancea Band, a început filmărilevideoclipului pentru piesa „Spune-mi adevărul" .

Ideea i-a fost sugerată de chiar admiratoarele sale, a mărturisit interpretul într-un interviu pentru NOI.md.

„Nu eram sigur că trebuie să fac și un videoclip. După ce a apărut melodia, am primit un feedback pozitiv, în special din partea doamnelor și domnișoarelor care s-au regăsit în acest mesaj. La dorința lor, am decis să filmăm", ne-a relatat Adrian Ursu.

Potrivit lui, deja a avut loc prima zi de filmări, urmează încă o zi sau două. Prima locație a fost un studio mare, decorat cu peste o sută de beculețe, „ca să arate și romantic, și diferit, să nu fie pur și simplu un studio", afirmă Adrian.

Artiștii sînt în căutarea unei altei locații, fie un apartament, fie o casă, pentru a realiza restul filmărilor. „Acolo se va desfășura subiectul videoclipului. Și eu, și Alex apărem doar în secvențele în care interpretăm această melodie. Totodată, avem nevoie de doi actori – un bărbat și o femeie – și sîntem în căutarea acestora", a mai precizat interpretul.

Dacă totul va decurge în mod normal, fanii lui Adrian Ursu și Alex Calancea Band vor putea viziona noul produs video în luna mai.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Adrian Ursu , videoclip , femei

Comentarii

 (1)
  • #1 video Răspunde Citează selecţia
    That video seems to be really great and it feels like we all can actually do a lot in this world and it gives some hopes.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.