Mergi spre compartimentul: Muzica
15 decembrie 2015, 15:48 Muzica views 6943
Concertul de caritate ”Surprizele Anului Nou” va așteaptă să faceți un bine!
15 decembrie 2015, 15:48 Muzica views 6943

Concertul de caritate ”Surprizele Anului Nou” va așteaptă să faceți un bine!

În perioada sărbătorilor de iarnă concertele de caritate se desfăşoară tot mai des. Un astfel de concert va avea loc pe data de 25 decembrie 2015, în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici". Spectacolul extraordinar de binefacere, dedicat sărbătorilor de iarnă pentru copii – „Surprizele Anului Nou", este organizat de Natalia Duminică - Miss Belly Dance Moldova și Aliona Duminică – președinta Asociaţiei Internaţionale a Etniilor.

În cadrul concertului vor evolua Olia Tira, Cristina Scarlat, Samir Loghin, Katalina Rusu, El Radu, Maxim Zavidia, Valentin Uzun și Ștefan Roșcovan, cât și Natalia Duminică - regina dansului oriental şi îmblînzitoarea de pitoni, ansamblurile „Lollipops", „Gingle Bells", "Black & White" și "FLY".

De asemenea, publicul va avea ocazia să admire celebra "Trântă a Moş Crăciunilor", efectuată de Angela Trifan și numerele de magie ale lui Boris Iliescu și munerele de circ susținute de clovnul Alexandr Cojuhari.

Spectacolul "Surprizele Anului Nou" va aduce bucurii nu doar spectatorilor, ci și celor care vor beneficia de pe urma vânzării biletelor - copiii de la Internatul din orașul Strășeni.

La prezentarea biletului fiecare copil va primi un cadou de la Moș Crăciun.

Sunt așteptați toți doritorii de a sărbători frumos apropiere Anului Nou, dar și de a face un bine celor mai triști.

Evenimentul va avea loc la orele 12.30 și 16.00. Costul biletelor variază între 120 – 150 de lei.

Sursa: artinfinit.md

Cuvinte cheie:

concert , caritate , Anul Nou , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
1105 locuitori

Slobozia-Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Slobozia-Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1105 oameni. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.