Mergi spre compartimentul: Muzica
29 septembrie 2015, 09:48 Muzica views 7803
Festivalul-concurs internațional „Două inimi gemene”, la o nouă ediție
29 septembrie 2015, 09:48 Muzica views 7803

Festivalul-concurs internațional „Două inimi gemene”, la o nouă ediție

Festivalul-concurs Internațional „Două inimi gemene" revine cu o nouă ediție, în perioada 13-15 noiembrie, informează NOI.md.

Pentru cei interesați să participe, organizatorii anunță că cerințele au rămas aceleași: interpretarea unei piese din creația lui Ion și Doina Aldea-Teodorovici și oarecare altă piesă în interpretarea limbii de stat a țării gazdă.

Toți participanții vor fi acompaniați de către membrii Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra. Iar înscrierea acestora la concursare loc pînă la data de 1 octombrie.

Potrivit lui Cristofor Aldea-Teodorovici, la festivalul, în calitate de invitați, e posibil să participe Cătălin Josan, Andrei Păunescu.

În continuare urmează a fi selectați participanții. Pe 13 noiembrie va începe festivalul ca atare, iar 15 noiembrie va avea loc Gala Laureaților.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , Festival

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
476 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Frumuşica a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.