Mergi spre compartimentul: Muzica
01 septembrie 2015, 14:31 Muzica views 14820
Vezi cum apare Xenia Deli in noul videoclip al lui Justin Bieber (Video)
01 septembrie 2015, 14:31 Muzica views 14820

Vezi cum apare Xenia Deli in noul videoclip al lui Justin Bieber (Video)

Moldoveanca Xenia Deli s-a filmat in noul videoclip al lui Justin Bieber, pentru piesa "What Do You Mean?". Filmarile au avut loc in Holywood,California.

Amintim ca Justin Bieber a invitat-o pe Xenia Deli sa participe in cel mai nou videoclip al sau, "What do you mean". Moldoveanca joaca rolul principal in clipul canadianului. Se pare insa, ca relatia dintre cei doi nu este una strict profesionala. Superstarul a invitat-o pe Xenia vineri, pe 21 august in oras, sa petreaca timpul impreuna intr-un restaurant din Los Angeles.

Presa de peste ocean speculeaza ca Justin si Xenia ar avea o relatie. Fanii i-au surprins pe cei doi la un restaurant, iar la un moment dat Justin s-a asezat la pianul din restaurant si i-a cantat Xeniei si o serenada, interpretand piesa celor de la The Beatles - let it be, dar si alte piese.

Pana vor clarifica care este relatie dintre ei, urmariti videoclipul incendiar al piesei "What Do You Mean?"

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , personalitati , Xenia Deli

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.