Mergi spre compartimentul: Muzica
26 aprilie 2014, 11:24 Muzica views 35417
Micuța Alla Pugaciova de România cucerește publicul din Moscova (video)
Foto: unimedia.info
26 aprilie 2014, 11:24 Muzica views 35417

Micuța Alla Pugaciova de România cucerește publicul din Moscova (video)

Producătorul moldovean Serghei Orlov, creşte stele şi peste Prut. Cîştigătoarea concursului muzical NextStar din România, în vîrstă de 12 ani, Oana Tobultoc, a fost invitată să participe la concursul Novaia Volna pentru copii, prin intermediul producătorului nostru. Copila a ajuns celebră după ce a interpretat piesa Alei Pugaciova - „Liubovi, pohojaia na son", notează postul TV Novosti 24.

„Are o dulceață în glas", a zis atunci Connect-R, iar Maria Cîrneci nu a ezitat și a exersat puțin limba rusă.

Piesa „Liubovi, pohojaia na son" a fost pasul uriaș care a propulsat-o pe Oana în lumea muzicii. A fost remarcată de pe internet de producătorul moldovean Serghei Orlov, cel care creşte stele şi peste Prut. Și a mai urcat o treaptă. A fost invitată să participe la concursul internațional Novaia Volna pentru copii, prin intermediul producătorului.

„Este uimitor că, fără să cunoască limba rusă, fata a făcut ca piesa interpretată să ajungă foarte populară, la Moscova", a declarat Serghei Orlov.

Etapele concursului Novaia Volna vor avea loc în august, iar micuța va avea de interpretat trei piese, dintre care una, cu siguranță, va fi cea care a făcut-o celebră.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , interpret , concurs , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
512 locuitori

Avrămeni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Satul Avrămeni este situat pe malul stîng al rîului Prut, la 38 km de orașul Rîșcani şi la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Avrămeni a fost mentionat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.