Mergi spre compartimentul: Muzica
13 martie 2014, 15:36 Muzica views 8074
Cea de-a doua semifinală naţională pentru
Foto: moldpres.md
13 martie 2014, 15:36 Muzica views 8074

Cea de-a doua semifinală naţională pentru "Eurovision" va avea loc astăzi

12 interpreţi şi formaţii vor evolua astăzi seara, în cadrul celei de-a doua semifinale naţionale pentru Concursul Internaţional "Eurovision 2014", relatează MOLDPRES.

Printre aceştia sînt Cristina Scarlat, Anna Gulko, Diana Staver, Dana Marchitan, Aurel Chirtoacă, "Edict", "Glam Girls", "Lana Lights" ş.a. Din cei 12 concurenţi se vor califica în finala naţională "Eurovision" opt cîntăreţi. Alţi opt interpreţi au ajuns în finală în urma primei semifinale din 11 martie.

Finala naţională pentru Concursul Internaţional "Eurovision Song Contest 2014" va avea loc la Chişinău în data de 15 martie.

Cîştigătorul etapei naţionale va reprezenta Republica Moldova în prima semifinală a competiţiei internaţionale, care va avea loc pe 6 mai la Copenhaga, Danemarca. Marea finală a "Eurovision"-ului se va desfăşura la 10 mai.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
2499 locuitori

Scorţeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Scorţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 45 km de oraşul Teleneşti şi la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2499 de oameni. Satul Scorțeni a fost menționat documentar în anul 1635.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.