Mergi spre compartimentul: Muzica
05 decembrie 2013, 12:52 Muzica views 7284
05 decembrie 2013, 12:52 Muzica views 7284

Trupa AKORD a aniversat şapte ani de activitate artistică


Foto: publika.md

Trupa Akord a aniversat pe 4 decembrie şapte ani de activitate artistică pe piaţa muzicală din Republica Moldova. Băieţii se pot mîndri cu reuşite, premii şi apreciere din partea fanilor. Astăzi Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi nu mai sînt adolescenţii care păşeau acum şapte ani, timid, pe scenele din Moldova.

Akord şi-a început activitatea artistică la 4 decembrie 2006, la iniţiativa lui Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi. Întrebat despre aceşti şapte de cînd formează această trupă, interpretul Igor Sîrbu a afirmat că "au fost şi buni, şi frumoşi, şi grei, din cauza plecărilor membrilor, dar totodată foarte interesanţi".

Cît despre o eventuală carieră solo, Igor Sîrbu a declarat că deşi a avut diverse propuneri, totuşi vrea să facă multe realizări fiind membru al trupei Akord.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , aniversarea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.