07 iulie 2023, 14:00 Personalități views 1713
Popovici:
07 iulie 2023, 14:00 Personalități views 1713

Popovici: "Să nu ne fie rușine să susținem afirmațiile absolut normale, precum cea făcută de Sorana Cîrstea"

Tenismena română Sorana Cîrstea a stîrnit un val de critici în mediul online, în urma unei postări pe rețelele sociale.

"Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți", a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea, pe Instastory, care a declanșat critici și jigniri la adresa sa.

La postarea sportivei din România a reacționat și fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetări, Corneliu Popovici, care a sărit în apărarea sportivei.

Fostul ministru a afirmat că afirmațiile de acest gen se înscriu pe deplin în paradigma valorilor poporului nostru, iar ele trebuie susținute.

"Acest mesaj cu un conținut firesc a trezit nemulțumirea profundă a celor care au îmbrățișat mainstreamul internațional ce atacă nemilos valorile noastre tradiționale, Sorana fiind criticată și jignită, într-un mod oribil.

Să nu ne fie rușine să susținem afirmațiile absolut normale, precum cea făcută de Sorana Cîrstea, care se înscriu pe deplin în paradigma valorilor poporului nostru.

Apropo, felcitări pentru Sorana cu prilejul calificării de astăzi, 5 iulie, în turul secund al competiției de la Wimbledon", a scris Corneliu Popovici pe rețelele de socializare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Corneliu Popovici

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.