18 noiembrie 2015, 10:17 Personalități views 10913
Сolecția designerului moldovean care aduce în discursul vestimentar cu rădăcini etnice (Foto)
18 noiembrie 2015, 10:17 Personalități views 10913

Сolecția designerului moldovean care aduce în discursul vestimentar cu rădăcini etnice (Foto)

Designerul moldovean Valentina Vidrașcu și-a lansat colecția toamna-iarna 2015-2016, o colecție care deja cum ne-am obișnuit o aduc mereu în același discurs vestimentar cu rădăcini etnice.

Colecția etno-futurista cuprinde piese din materiale lejere și fluide, ii și rochii din voal de mătase, dar și piese care se potrivesc sezonului rece precum paltoanele din lână cu gulere de blană detașabile. În colecția de toamnă/iarnă putem observa următoarele tendințe: semi-transparenta, aplicații metalice, imprimeuri digitale, dantela, mărgele, broderia.

Încă o dată ne-am convins că femeia care poarta ia sau rochiile semnate de Valentina Vidrascu este senzuală și misterioasă. Fie ca le poartp cu un umăr căzut, piesele designer-ului te duce cu gândul la sexualitate, mai degrabă decît la țărăncuțele de pe camp.

Vedeți mai jos Look Bookul colecției Toamnă-iarnă 2015-2016:

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

colectie , designer , haine

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
112 locuitori

Ţiganca Nouă este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 112 oameni. Satul Ţiganca Nouă a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.