06 mai 2014, 14:18 Personalități views 17275
Anastasia Lazariuc revine cu dor la Chișinău
Foto: trm.md
06 mai 2014, 14:18 Personalități views 17275

Anastasia Lazariuc revine cu dor la Chișinău

Anastasia Lazariuc a revenit la Chişinău cu mult dor şi cu surprize pentru admiratorii săi. Vorbim despre o carte-album despre calea pe care a parcurs-o în viaţă şi în lumea muzicii, două CD-uri cu cele mai îndrăgite melodii şi un concert extraordinar „Destin", ce va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional, relatează Mesager.

Vocea caldă și chipul frumos ale Anastasiei Lazariuc, firea romantică, dar şi luptătoare cu încercările la care a suspus-o viaţă, toate sînt descrise în paginile unei cărţi. „Mulţi dintre cei cu care am colaborat nu mai sînt şi acest lucru m-a responsabilizat. Sînt momente din viaţa mea, poze inedite, dezvăluiri. Demult mi-am dorit acest lucru şi mă bucur că l-am finalizat", spune Anastasia Lazariuc.

Cartea este însoţită de două CD-uri cu 41 dintre cele mai populare cîntece ale interpretei. „Cîntecele se risipesc, multe au fost date uitării, printre ele foarte frumoase. Marele meu noroc a fost să mă intersectez cu oameni de mare valoare: Ion Aldea-Teodorovici, Petre Teodorovici, Anatol Chiriac, poeţii Dumitru Matcovschi și Grigore Vieru", afirmă Anastasia Lazariuc.

Cele mai frumoase melodii vor răsuna în cadrul un concert live organizat la Chişinău. Spectacolul „Destin" va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional „Nicolae Sulac". Împreună cu Anastasia Lazariuc vor urca în scenă Iurie Sadovnic, Cristi Aldea Teodorovici, formaţia „Acord".

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , concert , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
720 locuitori

Grădiniţa este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grădiniţa și Leuntea. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Căușeni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Grădinița a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.