29 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1870
Primarul capitalei, Ion Ceban a depus actele la CEC
29 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1870

Primarul capitalei, Ion Ceban a depus actele la CEC

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, intră oficial în lupta pentru șefia capitalei.

„Astăzi am depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău nr.1 pentru înregistrarea mea în calitate de candidat în alegerile locale generale pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Tot astăzi am depus documentele pentru candidații la funcția de consilieri municipali din partea partidului MAN. În listă sînt 51 de candidați și 5 supleanți, specialiști și profesioniști din diverse domenii, care cunosc bine problemele municipiului Chișinău”, se arată într-o postare a edilului.

De menționat că primii 10 candidați pentru funcția de primar al municipiului Chișinău la alegerile locale generale din 5 noiembrie au fost înregistrați, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primar , Ion Ceban , CEC , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
597 locuitori

Alexeuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mici, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 597 de oameni. Satul Alexeuca a fost menționat documentar în anul 1852.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.