05 august 2023, 15:30 Realitatea moldovenească views 1105
MAE al Republicii Moldova a respins informațiile privind activitatea comercială pe teritoriul Ambasadei de la Moscova
05 august 2023, 15:30 Realitatea moldovenească views 1105

MAE al Republicii Moldova a respins informațiile privind activitatea comercială pe teritoriul Ambasadei de la Moscova

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Igor Zaharov, a negat informațiile apărute în mass-media privind planurile Ambasadei Republicii Moldova la Moscova de a deschide un restaurant și un hotel.

"Complexul de clădiri administrat de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă este utilizat în strictă conformitate cu legislația internațională privind activitatea misiunilor diplomatice. Ambasada noastră în Federația Rusă nu desfășoară activități comerciale și economice", a declarat Igor Zaharov unui corespondent TASS.

Lîngă ambasadă funcționează un restaurant cu bucătărie moldovenească și un hotel. Anterior, Комсомольская правда a anunțat că ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Lilian Darius, ar fi examinat posibilitatea deschiderii unui hotel, a unui restaurant cu bucătărie națională și a unor spații de depozitare pe teritoriul Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, pe adresa Kuznețkii Most, 18.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

MAEIE , Ambasada Moldovei în FR

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
359 locuitori

Chetroşeni este un sat din cadrul comunei Mireşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Chetroşeni a fost menționat documentar în anul 1636.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.