14 iulie 2023, 22:15 Realitatea moldovenească views 1435
Mesajul de adio al Anei Revenco
14 iulie 2023, 22:15 Realitatea moldovenească views 1435

Mesajul de adio al Anei Revenco

Ana Revenco, despre demisia căreia din funcția de Ministru al Afacerilor Interne a anunțat astăzi prim-ministrul Dorin Recean, a venit cu un mesaj pe rețelele sociale.

"A fost o onoare să servesc țara în calitate de ministru de interne. Mulțumesc pentru încrederea acordată!

Mulțumesc echipei afacerilor interne pentru că a avut curajul ca, împreună, să înfruntăm războiul cu toate amenințările lui, să păstrăm liniștea și stabilitatea în țară și să rezistăm în fața crizelor multiple.

Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla!", a scria Revenco, transmite Noi.md.

Amintim că pe lîngă demisia Anei Revenco, Recean a anunțat că și-au depus demisiile și Ministrul Educației, Anatolie Topală, și Ministrul Infrastructurii, Lilia Dabija.

Ana Revenco a deținut funcția de ministru al Afacerilor Interne din 6 august 2021. A fost consilier al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, de la 21 ianuarie 2021 pînă la 3 septembrie 2021.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ana Revenco , demisie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.