05 ianuarie 2023, 14:00 Realitatea moldovenească views 1421
Lobby-ul LGBT a înaintat un ultimatum educației europene
05 ianuarie 2023, 14:00 Realitatea moldovenească views 1421

Lobby-ul LGBT a înaintat un ultimatum educației europene

Teoria de gen a lui John Money, ”guru” al psihologiei din Noua Zeelandă, care practic nu are la bază careva date și temeiuri științifice, ci doar fanteziile autorului, împodobite în culorile curcubeului (pentru strălucire) și lozincile egalității (pentru comoditatea strategilor politici), inițial era studiată din simplă curiozitate și facultativ, astăzi lent, dar consecvent se furișează în programele școlilor europene. Cu începere din clasele primare. Și chiar din grupele mari în grădinițele de copii.

Invenția unui șarlatan, care la mijlocul secolului trecut a provocat o dublă tragedie: gemenii David și Brian Reimer, dintre care pe unul, la sfatul psihologului și ”sexologului” Money, părinții l-au educat ca pe o fetiță, în rezultat s-au sinucis.

Money susținea că sexul biologic nu înseamnă nimic, iar genul se formează exclusiv în rezultatul influenței mediului. La fel cum rezultatul educației poate fi și orientarea sexuală. Absurditate antiștiințifică de genul celei medievale, conform căreia alchimiștii căutau piatra filozofică, iar astronomii erau convinși că Soarele se rotește în jurul Pămîntului, care dacă se încearcă să fie combătută, merge cu tupeu și-i arde cu napalm pe toți cei care nu-s de acord.

Continuarea articolului cititi pe noi.md.

Cuvinte cheie:

LGBT , educatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
3540 locuitori

Corotna este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Corotna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Corotna alcătuia 3540 de oameni în anul 2002. Satul Corotna a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.